FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI SF. GHEORGHE - VIITORUL, SÂMBĂTĂ, 18:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

"Dacă doar el va da gol, mă voi răzbuna în retur!" » Promisiunea făcută de Herea înainte de duelul cu Herea în Sepsi - Viitorul

Articol de - Publicat vineri, 04 august 2017 16:22

Claudiu Herea, 27 de ani, jucătorul lui Sepsi, s-a întâlnit o singură dată pe teren în Liga 1 cu fratele său mai mare, Ovidiu, doar că atunci el îmbrăca tricoul Viitorului. Sepsi - Viitorul se joacă sâmbătă, de la ora 18:30, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Mijlocașul își dorește ca fratele său să marcheze atâta timp cât Sepsi va termina învingătoare partida de mâine.

- Claudiu, cum va fi reîntâlnirea cu fratele tău, Ovidiu, din postura de adversar într-un meci în Liga 1?
- Sincer să fiu nu simt nimic ieșit din comun. Mă simt de parcă am mai jucat de 100 de ori împotriva lui. Chiar dacă de fapt a fost o singură dată, când eu eram la Viitorul și el la Rapid. Dar nu a dat niciunul gol atunci.

- Mâine care dintre voi doi va da gol?
- Îmi doresc să marcăm amândoi, dar să câștige echipa mea. Dacă singurul gol al partidei va fi dat de el, îl voi ține minte și mă voi răzbuna la meciul retur cu siguranță!

- Crezi că cei de la Viitorul vor fi într-o pasă proastă după ce au ratat calificarea în play-off-ul Champions League?
- Mă gândesc că sunt puțin obosiți după meciul de miercuri din Champions League și cred că asta o să fie un mic avantaj pentru noi, un avantaj de care trebuie să profităm.

- Singurul succes al lui Sepsi a fost în fața lui Juventus. Vă sperie lucrul asta?
- Nu ne sperie acest lucru, este abia începutul campionatului. Au venit foarte mulți jucători și este normal să nu existe acele relații de joc, dar suntem pe drumul cel bun. Echipa va arăta bine în scurt timp.

- Cât de mare e diferența între Liga 2 și Liga 1?
- Diferența este mare, asta e clar. Dar fotbalul este mult mai frumos în Liga 1, sunt spații mult mai mari decât la Liga 2 și lucrul ăsta îți dă posibilitatea să te exprimi mult mai bine.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează