FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dacă Lobonţ nu acceptă să se întoarcă, roş-albii vor să-l aducă pe goalkeeperul Braşovului » Vine Dani Coman!

Dani Coman, Coman, FC Brasov
Dani Coman, Coman, FC Brasov

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

"Robocop" a negociat deja două zile cu Nicolae Badea, dar abia miercuri se va şti dacă se poate face transferul.

Dinamo alege dintre doi portari de "naţională". Azi, Lobonţ va discuta cu şefii din Ştefan cel Mare despre eventuala sa întoarcere, însă "cîinii" au pregătit deja o variantă de rezervă: Dani Coman!

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Nicolae Badea, s-a văzut în Bucureşti zilele trecute, în două rînduri, cu portarul de 31 de ani al Braşovului. Badea a refuzat să discute despre subiect, dar surse din club au declarat pentru gsp: "Coman a fost deja ofertat şi-a rămas să-şi obţină singur dezlegarea de la FC Braşov. El ştie că depinde de Lobonţ, adică oferta pentru Coman rămîne în picioare, cu şanse mari de concretizare, doar dacă Loby nu vrea să se întoarcă la Dinamo".

Cei doi sînt rivali pentru postul de portar în selecţionata României. Şi în ciuda complimentelor pe care şi le fac în presă, relaţiile dintre ei nu sînt prea apropiate.

"Pisica" vrea la Roma
Cei din Ştefan cel Mare spun că sînt şanse aproape nule să-l aibă pe Lobonţ în poartă sezonul viitor. Portarul de 30 de ani vrea să continue la AS Roma, echipă ce ar trebui să plătească 1,5 milioane de euro în 3 tranşe pentru a obţine transferul său definitiv. În plus, nici "cîinii" nu ţin morţiş la un un come-back al lui Lobonţ, din cauza salariului său imens, 600.000 de euro pe an. Agenţii lui şi acţionarii lui Dinamo spun că pînă miercuri se va şti viitoarea destinaţie a goalkeeperului.

8 a fost locul ocupat de Dani Coman în Top Gazeta în campionatul recent încheiat

13 partide a ratat Coman din cauza accidentărilor în sezonul precedent. A jucat 24 de meciuri şi a încasat 22 de goluri

3 portari
are acum Dinamo în lot: Dolha (30 de ani), G. Curcă (29 de ani) şi Bălgrădean (21 de ani). Toţi 3 vor fi prezenţi azi, la reunire

Blocat în Giuleşti
Sîmbătă, Coman a declarat că va purta mereu Rapidul în suflet, că ar vrea să revină în Giuleşti, dar nu depinde doar de el. Sursele gsp spun că "Robocop" are porţile închise spre Grant fiindcă Bornescu este văzut ca titular şi în sezonul următor, iar Coman nu vrea să vină pentru a fi rezervă.

Situaţia celorlalţi portari
- Bulgarul Zdravko Chavdarov (30 de ani) vrea la Dinamo, să fie antrenat din nou de Ando. ŢSKA Sofia a refuzat un schimb cu Zicu şi vrea 200.000 de euro pe goal-keeper. Discuţiile vor continua, dar Chavdarov şi-a anunţat deja prietenii că va veni la Dinamo!
- Cristi Munteanu (35 de ani) a fost anunţat că nu mai face parte din planurile "cîinilor". Babicu' e liber de la 1 iulie şi a zis ieri: "Asta e, dragoste cu sila nu se poate! Doresc tot succesul din lume echipei, să devină campioană, o voi iubi mereu pe Dinamo!".
- Florin Matache (28 de ani) este dorit înapoi la club, dar lui nu-i surîde ideea de a reveni pentru a fi iar rezervă. Azi trebuie să decidă ce va face. "Cîinii" ar trebui să plătească 200.000 de euro pentru a-l avea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
gazistu
gazistu  •  23 Iunie 2010, 23:41

nu pleaca robocop la dinamo, stati linistiti,

claudiano
claudiano  •  19 Iunie 2010, 02:32

uaaa tradatorule...sa nu te mai intorci la brasov...forza steagu!!!

soad
soad  •  14 Iunie 2010, 11:05

eu nu inteleg care ii problema, munceste pentru cine plateste, daca rapid l-ar aduce pe lobont garantez ca ar redevenii cel mai mare rapidist, sa nu uitam ce declaratii facea in 99 cand a castigat titlul cu rapid, eu zic ca si lobont sunt doi profesionisti ce joaca cu inima acolo unde is, si apropo faptul ca se respecta si nu is prietenii e un plus nici decum un minus.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează