LIGA 1  ·  FC BRAŞOV - CEAHLĂUL P. NEAMŢ 1-0

"Dacă Marin n-a avut curajul să facă ce i-am cerut, să-şi ia hainele şi să plece!"

Articol de - Publicat sambata, 12 septembrie 2009 00:00

Gheorghe Ştefan are de gînd să nu-şi schimbe decizia de a-i demite pe Florin Marin şi pe Mironaş de la cîrma echipei, după ce aceştia au refuzat să scoată echipa de pe teren, în meciul pierdut vineri seară împotriva celor de la FC Braşov.


"Chiar dacă am vorbit la nervi imediat după meci, nu o să-mi schimb decizia de ai demite pe cei doi. N-am nevoie de Florin Marin atîta timp cît eu i-am cerut să scoată echipa de pe teren. M-am săturat să fiu bătaia lor de joc în clubul ăsta! Marin şi cu Mironaş trebuiau să facă ce le-am zis eu. N-au avut demnitatea să scoată echipa de pe teren, să plece, n-am nevoie de ei la club.

Gata! Îmi ajunge, să plece! Dacă Marin n-a avut curajul să facă ce i-am cerut, să-şi ia hainele şi să plece! Nu o să am nevoie de ei, o să mă gîndesc zilele astea şi o să văd cine o să vină antrenor. Oricum, Florin Marin nu mai are ce căuta la echipă, pentru că eu nu pot să lucrez cu oameni care n-au demnitate şi nu ascultă ce le zic, atunci cînd simt să nu avem nici o şansă din cauza arbitrilor. Asta e, o să vină sigur cineva săptămîna viitoare!"Și-a drogat rudele, apoi le-a tăiat gâturile cu un topor. Anunțul făcut acum despre femeia care și-a ucis familia pentru că s-a opus relației ei cu un tânăr mai sărac
Libertatea
Comentarii (18)
 •  14 Septembrie 2009, 09:35

voi trebuie sa stati in B ,acolo va este loculiar dupa voi bistrita lui "tata jan" ca ne-ati mincat cu blaturile voastre odioase

sorinssuk  •  12 Septembrie 2009, 19:33

Ai luat-o pe urmele lui Becali si tu.......

 •  12 Septembrie 2009, 15:44

Pa Pinalti Ada ba sholdovene niste folkloriste arbitre! Kosovo=Chetrishika!Ai uitat banditule ce-ai facut in trecut? Daca Basescu cade, cazi si tu ca Penescu!Magarule!

Vezi toate comentariile (18 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:30 Tenis, WTA
Turneul din Doha
Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1
Poli Iași - Voluntari
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
CFR Cluj - FC Argeș
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga 2
St.Pauli - Hamburger
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Real Sociedad
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Premier League
Everton - Southampton
Eurosport
Program TV complet
Liga 1