FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

"Dacă Penescu nu mai bagă bani, FC Argeş dă faliment în două luni!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 aprilie 2009 00:00

Avocatul lui Cornel Penescu, Florentin Sorescu, spune că FC Argeş poate ajunge la faliment dacă patronul clubului nu este eliberat.

"Dacă domnul Penescu nu mai bagă bani în echipă, în două luni clubul e în faliment. O formaţie din Liga I îţi mănîncă permanent bani, nu ai cum să o conduci din arest.

Clientul meu are un moral bun, dar este foarte surprins de ceea ce i s-a întîmplat, nu poate să creadă că trece prin aşa ceva", a spus Sorescu.

Nu rata ediţia specială de mîine a Gazetei Sporturilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
 •  15 Aprilie 2009, 20:44

Au fost acuze vizand Dinamo,CFR Cluj si altii, pe ei de ce nu-i asculta nimeni (DNA-ul) oare?O intrebare simpla. Si raspunsul este la fel de simplu.Cine sunt beneficiarii acestui campionat dpv al arbitrajelor?Priviti casetele cu obiectivitate si aveti raspunsul.Poate Penescu a platit ca sa fie arbitrat corect ,v-ati gandit la asta?

 •  15 Aprilie 2009, 20:36

Si eu cred ca nu Penescu este capul rautatilor, Argesul a jucat fotbal adevarat in acest campionat nu jucatorii sunt de vina pentru acest lucru,dar DACA a gresit Penescu sa plateasca personal.Craiova,Timisoara,Vasluiul,Argesul,Urziceniul au jucat fotbal frumos si adevarat.Altele sunt echipele favorizate in acest campionat,luati casetele si o sa vedeti adevarul.

 •  15 Aprilie 2009, 19:21

acest om si-a batut joc de toata lumea si acum D_zeu a facut dreptate.Sunt bucuros ca dreptatea a revenit in Romania.Pana acum orice parvenit cu bani te acuza ca furi si ca faci blaturi si pana la urma el era cel care facea blaturi.ESTI O RUSINE PT ORASUL PITESTI,MIZERI-O.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează