FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dacă voi nu îl vreţi, Maicon vă vrea :D » Vine 15 zile şi pleacă!

Articol de - Publicat miercuri, 15 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 21:52

Brazilianul şi-a luat biletul de avion şi va ajunge azi la Bucureşti, chiar dacă Steaua a anunţat deja că renunţă la serviciile lui.


Steaua va avea joi, la reunire, un fotbalist pe care nu-l mai vrea! Maicon vine la Bucureşti, deşi şefii au spus de la sfîrşitul sezonului trecut că nu au de gînd să plătească pentru transferul lui definitiv. Brazilianul ştie că împrumutul de la Volin Luţk expiră pe 30 iunie şi vrea să petreacă în România ultimele 15 zile din contract, ca să nu piardă banii care i se cuvin.

Ce va face în continuare nu e clar. Atacantul care a dat trei goluri pentru Steaua în returul trecut speră ca roş-albaştrii să obţină extinderea împrumutului din Ucraina pentru încă şase luni. Ştie că Volin trece printr-o criză financiară îngrozitoare, că foştii lui coechipieri nu au fost plătiţi de peste o jumătate de an şi nu e încîntat să continue la Luţk.

Maicon a alternat prestaţiile bune, cum au fost cele cu Sportul, în care a dat două goluri, cu Oţelul, pe care a învins-o cu reuşita sa, cu altele dezamăgitoare. Şi a avut dezavantajul să fi venit în Ghencea fără acordul managerului Mihai Stoica. Lui MM nu i-a plăcut de el şi Gigi Becali a confirmat concluzia: "Nu face 800.000 de euro!". Aceasta e clauza pentru transfer din acordul pe care "militarii" l-au semnat cu Volin Luţk.

10.000 de euro lunar a cîştigat Maicon din contractul pe şase luni cu Steaua

6 meciuri a jucat Maicon în tricoul roş-albastru, dintre care 4 ca titular. A marcat 3 goluri decisive pentru şase puncte

Şi rapidistul Surdu se teme de amendă!
Maicon nu e singurul stelist care pleacă de la echipă, dar se prezintă la reunire. Romeo Surdu l-a sunat pe Mihai Stoica să-l întrebe cînd trebuie să se prezinte în Ghencea. "Mă, tu ai format greşit, ai vrut să vorbeşti cu Dinu Gheorghe", a glumit managerul. Romeo, care e în vacanţă pînă pe 24 iunie, deoarece a participat cu "naţionala" la turneul din America de Sud, are contract cu Steaua pînă pe 30 iunie şi s-a gîndit să nu-i fie reţinuţi bani dacă nu s-ar prezenta la antrenamente pînă la acea dată. "Dar am semnat deja cu Rapid, voi juca în Giuleşti", a clarificat atacantul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
simohayha
simohayha  •  15 Iunie 2011, 15:33

Baieti, Maicon a aratat prea putin ca sa ramana la Steaua. Elton era o clasa peste el si tot a zburat din Ghencea. Nu are dribling, nu e tare pe picioare, n-are sut...Lasati-l sa plece!

stancuvlad
stancuvlad  •  15 Iunie 2011, 13:08

3 goluri in 6 meciuri si nu face 800 000? Pai marii lor atacanti de 1 mil si au 3 goluri in tot sezonul

nickysteaua
nickysteaua  •  15 Iunie 2011, 12:47

Maicon și Dică, păstrați la STEAUA. Bilașco, Onofraș și Surdu= VERZE

Vezi toate comentariile (18)
Comentează