FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO Aventurile lui Dacian Varga și Cristi Pulhac: „Cartea lui Maticiuc e pistol cu apă! Primeam multe vizitatoare și lucram non-stop, în 3 schimburi. Suna soneria și...”

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2023 11:03 / Actualizat miercuri, 05 iulie 2023 13:29

Fost fotbalist la echipe precum Sportul, Rapid, Unirea Urziceni sau Kuban Krasnodar, Dacian Varga (38 de ani) a povestit astăzi, la GSP Live, cum se distra alături de fostul fundaș al lui Dinamo, Cristi Pulhac (38 de ani), cu care a fost coleg de cameră.

Varga și Pulhac au fost colegi de apartament în Floreasca, în timp ce jucau la echipe diferite din prima ligă. Dacian era la Sportul, în timp ce Cristi evolua ca fundaș stânga la Dinamo. 

+28 FOTO

VIDEO Dacian Varga, despre aventurile alături de fostul lui coleg de apartament: „Era bulevard prin casă. Lucram cu Pulhac în 3 schimburi”

„Eu am stat cu Pulhac în cameră. Îți dai seama... 

Am jucat o dată într-un Sportul - Dinamo. Ne-am înjurat, mi-a spart gura și eu stăteam cu el în cameră, în Dorobanți. Eu l-am scuipat, el mi-a dat un cot de mi-a spart gura... 

Și după meci am plecat cu aceeași mașină spre casă. Ce să mai reglăm după meci? Îi zic «Nu vezi că mi-ai spart buza?”, iar el a spus «Lasă, Daciane, că mergem acasă și îți pun gheață». Și când am ajuns s-a dus la frigider și mi-a adus o pungă de gheață. E prietenul meu, fratele meu. Dar pe teren nu aveam scrupule.

Vorbeam recent cu Cristi. Spuneam că dacă am scrie noi o carte, cea a lui Codin Maticiuc despre viața lui ar fi pistol cu apă. Făceam multe prostii. Nu poți să-ți imaginezi. Nu prea se poate spune ce făceam. 

Zici că era bulevard prin casă. Da, erau multe vizitatoare. Eram tineri. Zici că era la hotel, se intra și se ieșea. Se lucra în schimburi... Se muncea non-stop. În trei schimburi. Da, erau și zile în care simțeam că eram epuizat

Nu vă gândiți la prostii (n.r- râde cu subînțeles). Stăteam la vorbă, la caterincă. Era ceva... Doamne ferește! 

La un moment dat stăteam cu el și bate cineva la ușă. Ne uitam unul la altul și ziceam «Bă, a venit pentru tine sau pentru mine?». Am făcut multe..”, a povestit Dacian Varga la GSP LIVE.

+17 FOTO

Eram și eu invitat în seara când Pulhac și Ropotan au stat «Steaua e numai una». Dar nu m-am dus că eram în cantonament cu Sportul, că aveam meci. Dar știam tot ce petrece acolo. 

- Dacian Varga

  • Crescut la juniorii lui Dinamo, Dacian Varga a trecut pe Sportul, Unirea Urziceni, Rapid, Kuban Krasnodar, FC Vaslui, CSU Craiova, ASA Tg. Mureș și Petrolul. S-a retras în 2016. Are în palmares titlu în Liga 1 (Unirea Urziceni, 2009) și Supercupa României (ASA Tg. Mureș, 2016)
  • Cristi Pulhac a jucat pentru Dinamo, Hercules, Qabala, Zawisza, Petrolul, Aris Limassol și Academica Clinceni. S-a retras în 2018. Are un titlu în Liga 1 (2006), două Cupe (2005, 2012) și două Supercupe (2006, 2013), toate cu Dinamo

Citește și: 

Andrei Nicolescu, în interviul pentru GSP: „N-o să venim cu un camion plin de bani, să-i aruncăm în fața porții la Dinamo!” » Replici pentru Zăvăleanu, Dinu și Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
DjimZmit
DjimZmit  •  07 Iulie 2023, 00:34
Postat de viola_sempre pe 05 Iulie 2023, 20:53

Sport la superlativ marca gsp. In schimb, cei de la gsp, care pretind ca sunt jurnalisti sportivi, au uitat sa ne spuna ce performante sportive au cei doi baieti

Pai... n-au...

rololiv
rololiv  •  05 Iulie 2023, 21:11

GSP ar trebui sa se hotarasca pana la urma ce vrea sa fie (sau, macar, sa para). De la nivelul "corifeilor" (editorialisti, ierarhia superioara a redactiei) coboara catre cititori sentinte, critici si regrete la adresa lipsei de profesionalism, de educatie, de corectitudine etc din fotbalul romanesc. E.g., cum de isi permite Pintilii sa dea indicatii de pe margine fara carnet de antrenor?; cum de se baga Becali in treaba antrenorului (chiar daca sunt banii lui)? de ce nu "mor pe teren" jucatorii cand imbraca tricoul nationalei? etc etc Si pe urma apare un "Sergiu Alexandru" care comenteaza complice-smechereste povestile a doi importanti ex-fotbalisti "profesionisti". Care se injurau si isi spargeau buza, dar erau "frati" (rationament tipic in zona lumpenului); si a caror locuinta era un fel de tractir.

viola_sempre
viola_sempre  •  05 Iulie 2023, 20:53

Sport la superlativ marca gsp. In schimb, cei de la gsp, care pretind ca sunt jurnalisti sportivi, au uitat sa ne spuna ce performante sportive au cei doi baieti

Vezi toate comentariile (25)
Comentează