FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

EXCLUSIV // VIDEO Derby de România, analizat de fostul campion cu Unirea Urziceni: „Burcă are probleme, dar presiunea e la FCSB”

Vlad Iacob, fostul administrator special de la Dinamo, are o previziune tristă pentru „câini”. Crede că vor fi doar 25.000 de suporteri la meciul cu FCSB/ foto: Imago Images
Vlad Iacob, fostul administrator special de la Dinamo, are o previziune tristă pentru „câini”. Crede că vor fi doar 25.000 de suporteri la meciul cu FCSB/ foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 08:40 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 16:32

După calificarea echipei naționale la Euro 2024, Liga 1 se reia cu derby-ul Dinamo - FCSB. Dacian Varga (39 de ani), care a crescut la juniorii „câinilor”, a vorbit pentru GSP.RO despre Derby de România.

  • Derby-ul Dinamo - FCSB va avea loc duminică, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

VIDEO. Derby de România, analizat de Dacian Varga

„Chiar dacă Ovidiu Burcă are probleme, cred că la FCSB este mai mare presiune. O remiză nu o ajută foarte mult pe FCSB, în schimb, la Dinamo ar trebui să fie un bonus. Ei pot să-și câștige punctele cu echipe care anul trecut au fost în play-out. 

Pentru ei jocurile cu echipele fruntașe precum CFR, Rapid și altele sunt un bonus. Dacă Dinamo nu mai reușește să aducă minimum 4 titulari în iarnă, e greu să se salveze de la retrogradare”, a spus Dacian Varga.

E un derby de forțe în care valorile se egalizează. Nu mai contează că FCSB este pe primul loc și Dinamo la coadă. La astfel de jocuri te motivezi automat, nu mai trebuie să-ți spună nimic antrenorul. Toți vor să joace într-un derby, mai ales pe un stadion în care poți avea peste 30.000 de spectatori.

- Dacian Varga, fost jucător

VIDEO. Dacian Varga: „Cu ei va fi greu în play-off”

Fostul mijlocaș i-a ales pe cei de la Hermannstadt ca fiind o formație care ar putea să destabilizeze calculele echipelor care se bat pentru fotoliul de campioană.

„N-aș da la o parte Craiova din lupta pentru titlu în acest an, chiar dacă n-a avut un tur de campionat foarte bun. Am făcut un pariu și am spus că Hermannstadt o să fie în play-off și o să fie o nucă grea în primele șase din play-off. Măldărășanu face multe pentru echipă. Au și un președinte foarte bun, Dani Coman, care face multe pentru echipă. 

Plus că Marius e de 3 ani la echipă, un an la prins în Liga 2 și acum este la al doilea an în prima divizie. Contează să-i dai cuiva continuitate pentru că-ți poate pune în practică toate ideile. În proporție de 80% sunt cam aceiași jucători, maxim să mai schimbe, în general, câte 2-3. Dacă mai aduc una-două plombe în iarnă, îi văd o echipă de play-off”, a mai precizat Dacian Varga.

VIDEO. Totul despre Dinamo - FCSB:

Citește și alte știri:

Îl trimit înapoi la FCSB?! Declarațiile oficialului îl pun în gardă

4 motive pentru care România a reușit o performanță senzațională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează