FOTBAL  »  Superliga  »  VARGA ŞI BĂLAN LA POLI?

Dacian Varga: "Nu aş avea nici o problemă să recunosc, dar nu am fost ofertat de Poli!"

Dacian Varga
Dacian Varga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 februarie 2009 00:00

Atacantul lui Sportul Studenţesc Dacian Varga spune că nu ar refuza o eventuală propunere din partea lui Poli Timişoara, dar dezvăluie că pînă în acest moment nu a primit nici o ofertă din partea bănăţenilor.

"Nu aş avea nici o problemă să recunosc dacă ar fi ajuns la mine ceva din partea lui Poli, dar pînă în acest moment nu există nimic. Întotdeauna jucătorii sînt cei care află ultimii despre eventualele transferuri. Timişoara este o echipă foarte valoroasă şi mi-ar plăcea să ajung acolo unde sînt cu adevărat dorit.

Au un public minunat, stau bine în clasament, însă nu pot să vorbesc în absenţa unei oferte concrete" a spus Dacian Varga pentru gsp.ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  25 Februarie 2009, 14:31

asta nu e greseala gramaticala ba

 •  25 Februarie 2009, 14:27

cate greseli gramaticale se gasesc in articolele voastre.....nu inteleg de ce va mai laudati ca sunteti numarul 1 in Romania ``Timişoara este o echipă foarte valofoasă`` > valoroasa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează