FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Damian Militaru: "Cantonament după meciuri? Foarte bine!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2010 00:00

Fost jucător al Stelei în perioada 1994-1999, Damian Militaru (foto) aprobă ideea lui Mihai Stoica, aceea ca fotbaliştii roş-albaştrilor să doarmă la stadion după meciuri.

"Cînd jucam eu, nu se practica aşa ceva. De fapt, nici o echipă nu proceda astfel. Totuşi, mie mi se pare o idee utilă în acest moment", a comentat Militaru pentru gsp.ro.

Apoi a detaliat: "De ce? Păi, ţinînd cont de faptul că meciurile se dispută tîrziu, după 8 seara, este preferabil să rămîi la stadion şi să te odihneşti, ca să te refaci. Cine ştie pe unde merg unii şi ce fac, dacă nu rămîn acolo? Dacă jucătorii nu fac sacrificii, nu au cum să facă performanţă".

Fost mijlocaş, Damian Militaru a cîştigat 4 titluri de campion cu Steaua şi a marcat 20 de goluri în 127 de meciuri jucate în campionat.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
raul4steaua
raul4steaua  •  26 Noiembrie 2010, 13:22

Sunt de acord cu Militaru pe vremea lor nu le punea cantonamente dupa meciuri ca nu erau in voga cluburile de noapte ca si acum, tot respectul pentru Damian Militaru probabil cel mai bun numar 8 al deceniului trecut la Steaua

vointasibiu
vointasibiu  •  26 Noiembrie 2010, 12:49

pai daca mai au chef de cantonament dupa partida inseamna ca nu au dat totul pe teren in ghencea.....idei absurde,sefie absurda.....

miakis
miakis  •  26 Noiembrie 2010, 12:13

De ce nu esti tu pe camp la ora asta?Hay treci la treaba nu mai naviga

Vezi toate comentariile (3)
Comentează