FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Transferul lui Djokovic la FCSB l-a uimit pe Șumudică: „Nu știu cum l-au convins! Avea salariu de un milion de dolari”

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 21:15 / Actualizat joi, 22 iunie 2023 08:25

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Raed, a comentat transferul mijlocașului croat Damjan Djokovic (33 de ani) la FCSB

Tehnicianul care a lucrat cu noul jucător de la FCSB în Arabia Saudită, în sezonul trecut, a lăudat mișcarea făcută de Gigi Becali și spune că se declară surprins că acesta a acceptat să revină în Liga 1.

„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB
FCSB
„Am adus 3 titulari” » Gigi Becali anunță că schimbă echipa de start după ultimele transferuri de la FCSB

Marius Șumudică, uimit de transferul lui Damjan Djokovic la FCSB

„E o achiziție foarte bună. El nu mai avea contract, dar nici nu știu cum l-a convins FCSB. El lua un milion de dolari pe an. Avea și bonusuri foarte mari. 

Cu mine, anul trecut, a jucat peste 90% dintre meciuri. Cred că a ratat doar două. Unul din cauza cartonașelor, altul pentru că l-am odihnit. 

E un lider în vestiar. Știe când să vorbească. E un profesionist. Vine primul și pleacă ultimul de la antrenamente. De aceea nici nu s-a accidentat. Se pregătește la 100%. 

Depinde ce sistem va folosi FSCB. Eu l-am folosit ca inter în 4-3-3, dar și ca închizător în 4-2-3-1. E un tip agresiv, care câștigă dueluri și dă la poartă foarte bine. Știe cu mingea. Eu cred că e mai bun decât era la CFR Cluj. A crescut foarte mult”, a spus Marius Șumudică în emisiunea „DigiSport Special”.

  • Damjan a mai jucat în România în două rânduri, de fiecare dată la CFR Cluj, mai întâi în sezonul 2013/2014, apoi între 2017 și 2021. 
  • După a doua plecare din Gruia a evoluat în Turcia la Rizespor și Adana Demirspor, apoi la Al Raed în sezonul 2022/2023, sub comanda lui Marius Șumudică.
     

Cum va arăta FCSB după noile transferuri: Târnovanu - Ov. Popesu Dawa, Ngezana, Radunovic - Băluță, Djokovic, Olaru - Oct. Popescu, Miculescu (Compagno), Fl. Coman 
Rezerve: An.Vlad, Haruț, Crețu, Șerban, Pantea, Panțîru, Șut, Edjouma, Radaslavescu, Cordea, V. Gheorghe, M. Tănasă, Compagno/Miculescu

Citește și: 

Dan Șucu a aflat cât trebuie să plătească pentru transferul lui Edjouma la Rapid: „Îl dau, dacă pune banii ăștia pe masă!”

FCSB va juca fără spectatori meciul de pe teren propriu cu ȚSKA 1948 » Care e motivul

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
VanBasten
VanBasten  •  22 Iunie 2023, 17:36
Postat de VanBasten pe 21 Iunie 2023, 23:25

"E un timp agresiv, care câștigă dueluri" & "Târnovanu - Ov. Popesu" La doua erori în același articol se poate spune despre voi ca sunteți analfabeți?!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona79
maradona79  •  22 Iunie 2023, 09:36
Postat de VanBasten pe 22 Iunie 2023, 00:17

Aia cu timpul agresiv tot acolo e. Concluzia mea este ca sunteți ***.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sulheticul
sulheticul  •  22 Iunie 2023, 04:14

Nu totul se rezuma la bani, dacă Djokovic era FCSBist (ex-stelist) de mic... Si Sumudica ar trebui sa știe mai bine cum e cu dragostea pentru niște "culori".

Vezi toate comentariile (19)
Comentează