FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Alexa a comentat numirea lui Mircea Rednic pe banca alb-roșilor: "Sunt convins că nu a fost plăcut pentru Claudiu Niculescu"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 21:18

Dan Alexa (38 de ani), antrenorul celor de la Dunărea Călărași, a comentat numirea lui Mircea Rednic pe banca lui Dinamo.

"Sunt convins că nu a fost plăcut pentru Claudiu Niculescu, dar era o oportunitate pe care nu o puteau rata. Nu spun că Niculescu este un antrenor prost, dar cred că garantul succesului este Rednic. S-a dat un refresh la ceea ce s-a întâmplat la Dinamo, cred că vin fanii lângă echipă.

Cred că Rednic e unul dintre cei mai buni antrenori. Negoiţă a luat o decizie pe care era nevoit să o ia. Mai multă încredere dă Rednic, cunoaşte mai bine şi clubul. La Dinamo sunt jucători valoroşi, se plătesc salarii şi de 10.000 de euro, cred că play-off-ul este un obiectiv realizabil", a declarat Alexa la TV Digi Sport. 

După ce Claudiu Niculescu a preluat formația din Ștefan cel Mare, Alexa a oferit o declarație controversată: "Îmi doresc foarte mult să reușească Claudiu, să prindă play-off-ul,  dar Dinamo nu va mai câștiga trofee decât când va ajunge Alexa antrenor acolo!".

Vezi și: EXCLUSIV Răsturnare incredibilă de situație la Dinamo » Mircea Rednic vrea să facă o mutare total surprinzătoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  19 Octombrie 2018, 08:12

referitor la rednic lucrurile sint clare. bine ca s-au trezit si au renuntat la bandaje la un picior de lemn. si bratu si niculescu nu au fata de liga intii. claudiu a comis-o de mai multe ori iar la voluntari a lamurit pe unde este. nici azi nu stiu dece l-au adus la club pentru ca o fi el dinamovist cu goluri date dar nu are staif nu are cunostinta de acest antrenorat. ii este bine in liga a doua cred. posibil sa ajunga pe la petrolul sau u cluj unde a mai fost si a facut-o si acolo lata. david a fost genial si si-a asumat. nu mai poti merge pe anume principii. nu esti de acor dar intelegi. daca dinamo dupa urmatoarele 6 meciuri ar fi in galeata fara a mai spera ceva atunci sareau toti la gitul lor si nu ii mai intereseau de un niculescu. rednic este singurul care mai poate face ceva in aceste timpuri. barfta puriule!

106644143639493
Nelu Teleaga  •  19 Octombrie 2018, 08:09

este noul trend sa se faca contracte prin pile si relatii pe la toate tv-urile. kanal d cu teo si alti fomisti . la maruta la brancu la capatos. observati ca vin toti cu concediile sa le dea pe la nas romanilor. eu unul sint departe de tara de peste 3o de ani si nu regret o secunda. a fost greu dar aveam demnitate . am plecat cu dosare la secu impotriva lui pingelica pe care azi nu-l mai vad atit de rau ba chiar copil fata de miliardarii tradatori care au dus-o bine si atunci si acum. vezi cazul tiriac fost turnator la secu sau puric sau toti copii de generali de secu de la oprescu ,florin calinescu, diana lupescu , orban si atlii ca ct popescu cu unchi iulian vlad, zgonea cu generalul ristea priboi adrian severin cu silviu brucan. mai vreti? este acel ceva de care va intrebati toti dece nu merge bine in tara. sa va spuna cei 6 milioane careu au plecat facind ca romanii sa fie cei mai multi plecati din tara lor fata de alte natii. narcis raducan? ma uitam la el cum ramine stana de piatra si incepe cineva sa spuna ceva de el. se linisteste cind e de bine. restaurant acum dat de gol de segarceanu ca isi face si casa si sint convins ca nu este una mica. le merge foarte bine. sint specialistii fara practica avind aventuri de un sezon sau doua si nimic mai mult. se fac bani la greu prin tv. nu acuz aici dar tandarica fostul tobosar phoenix spunea ca sint producatori care fac parte in parte cu cei invitati si au fost destui. am fost persoana publica si sint stiu bine. atit.

vicol_vali
vicol_vali  •  19 Octombrie 2018, 02:39

Comentează Alexa. Nici Dănciulescu nu revine, el a spus, câștigă mai mult la TV. Are şi maseuze acolo, Narcis Răducan ştie mai bine.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează