FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Dan Alexa, dezlănțuit la adresa lui Marius Șumudică: „Ca să ajungi mare îți trebuie caracter și educație. El nu le are!”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iunie 2019 22:51

Dan Alexa, antrenorul Astrei, a oferit o replică dură după ce Marius Șumudică a ironizat cele trei retrogradări din Liga 1 ale „Chirurgului”.

 

„Ştiu declaraţia lui Şumudică. Îl apreciez foarte mult ca antrenor. Lui Şumudică i-a dat Dumnezeu har, are nas la jucători, nimereşte primul 11, nimereşte schimbările. Ştie să întreţină o atmosferă, dar nu va ajunge niciodată de anvergură pentru că trebuie să ai şi caracter, să ai şi educaţie, ori Şumudică nu le are pe astea.

Faptul că el se ia de Rednic, de Alexa, de Teja, de Dică, mereu... Şi nu doar la TV, dar şi pe la spate. Nu arată decât că nu are educaţie”, a declarat Dan Alexa la TV Telekom Sport. 

„Eu am făcut greşeala asta cu Dică. Era un meci de Europa League. Jucase Tănase vârf fals şi Budescu în spatele lui, cam aşa. Şi am zis că e o prostie să joci cu vârf fals. O mare tâmpenie. Mi-am cerut scuze prin intermediari, o cer şi public. Nu e etic, nu e normal şi nu ştii ce e în echipa aia. Am făcut o greşeală şi am promis că nu mai fac”Dan Alexa

Înțepăturile lui Șumudică

Numirea lui Dan Alexa pe banca Astrei a fost un prilej pentru Șumudică să iasă în față. I-a urat baftă, dar nu a uitat să îi trimită câteva înțepături: „E un antrenor care va trebui să demonstreze, vine la o echipă care în momentul de faţă a pierdut foarte mulţi jucători şi nu îi va fi uşor, având în vedere că m-am uitat pe CV, săracul a retrogradat cu trei echipe”.

Vezi și:

FOTO Ea e motivul care îl ține la Dinamo! S-a certat cu toată conducerea pentru sexy-știrista de la Antena 1

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (7)
ray51
ray51  •  21 Iunie 2019, 12:12

Educatia, stilul, pistilul cu stigmat paros... Cunoastem. Important este adevarul. E adevarat ca ai retrogradat cu 3 echipe? Da sau nu !

enigmaticul
enigmaticul  •  21 Iunie 2019, 09:04

Mda, râde hârb de oală spartă. Mare antrenor și ăsta. Caracter și educație îți trebuie și ție, dar nu numai. Trebuie să mai vezi și de aspectul tău fizic. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  21 Iunie 2019, 08:08

Alexa are dreptate. Însuși Șumudică s-a autocaracterizat ca fiind "clătită". Fără caracter, adică.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close