FOTBAL  »  Superliga  »  CS OTOPENI - POLI TIMIŞOARA, DUMINICĂ, 15:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Dan Alexa: "Dacă terminăm la sub şase puncte de Dinamo, noi sîntem campionii" ;)

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Dan Alexa, căpitanul echipei Poli Timişoara, crede că Poli va fi campioana morală, dacă Dinamo va cîştiga titlul şi diferenţa de puncte va fi mai mică de 6.

"Domnul Balint încearcă să păstreze ce a fost bun de la Uhrin, încearcă să facă lucruri bune, prin metoda dumnealui. Ne înţelegem excelent şi cred că această armonie se traduce în rezultate. Şi cu Uhrin a fost bine. E important că am pornit cu dreptul împreună pe acest drum, acum trebuie să continuăm.

Dacă terminăm la sub şase puncte de Dinamo, noi suntem campionii şi morali şi în iarbă şi cum mai vreţi să ne spuneţi! Toată lumea va fi conştientă de asta", a spus Dan Alexa pentru sportm.ro.

Citeşte articolul complet pe sportm.ro

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
 •  23 Martie 2009, 06:41

intrebare a fost luoata din context reporteru se referea la echipa de pe locul 1 in momentul acela da oricum rapidu va cistiga campionatu

 •  17 Martie 2009, 20:11

Daca observati, Alexa pronunta numele Dinamo in 80 la suta din declaratii. In meciul direct cu ei a fugit numai de-a latul terenului. Are sange de dinamovist si joaca un fotbal de tot rahatul. Loveste, lucru ce se invata f. bine la dinamo. Sper sa se lase cat mai repede de fotbal. Fortza Poli!!!

mr.scaparici
mr.scaparici  •  17 Martie 2009, 15:59

De fapt, a zis bine, am citit eu gresit. Oricum nu va mai dati asa importanti, o fi jucand Dinamo un fotbal mediocru, dar nici al vostru nu e mai stralucit.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează