FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Alexa știe ce lipsește la Rapid: „E vital”

Dan Alexa / Captură Digi Sport +23   FOTO
Dan Alexa / Captură Digi Sport

Articol de - Publicat miercuri, 23 august 2023 19:30 / Actualizat miercuri, 23 august 2023 20:44

Dan Alexa (43 de ani), antrenor liber de contract după despărțirea de FC Brașov, a analizat șansele Rapidului la titlu în noul sezon din Superligă. „Chirurgul”, fost jucător și antrenor în Giulești, a rămas atașat de clubul alb-vișiniu, chiar dacă nu-l vede în pole-position la câștigarea titlului.

Alexa, ultima oară pe banca giuleștenilor în 2020, consideră că FCSB și CFR Cluj beneficiază de loturi mai puternice decât cel pe care-l are la dispoziție Bergodi în acest moment. Cu toate acestea, fostul mijlocaș îi dă credit italianului, fiind de părere că Rapid se va descătușa dacă va reuși să lege câteva victorii în campionat.

Dan Alexa, despre parcursul Rapidului: „E vital să lege două-trei victorii”

„La prima vedere, FCSB are lotul cel mai talentat. Sunt de acord cu Bergodi (n.r. - italianul tocmai a declarat că FCSB beneficiază de cel mai solid lot din campionat). 

CFR a transferat foarte bine. Se vor bate la titlu după ce vor începe să se închege, poate chair cu prima șansă. Apoi e Rapid și după Craiova lui Reghe. Dar n-o văd pe Rapid să aibă lotul celor două (n.r. - al FCSB și al CFR-ului).

Cred că celor de la Rapid le lipsește puțin șansa, dar Bergodi e un antrenor serios, care știe ce are de făcut. Un mare plus al lor e atmosfera de la meciurile de acasă. Au nevoie să lege două-trei victorii, e vital pentru ei. Au avut un moment greu, dar Bergodi e apreciat de galerie și spun acest lucru cu certitudine. E un antrenor care și-a făcut treaba pe unde a fost”, a punctat Dan Alexa, la emisiunea „Liga DigiSport”. 

Rapid - Farul 3-1 / foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - Farul / foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - Farul / foto: Raed Krishan (GSP)
Rapid - Farul / foto: Raed Krishan (GSP)
+19 FOTO

Cristiano Bergodi, despre lotul Rapidului: „E greu să luăm titlul”

Întrebat ce echipă are cel mai bun lot din România și unde se clasează Rapidul în acest top, Cristiano Bergodi a precizat că formația lui se poate lupta pentru locurile 2 și 3. Altfel spus, italianul susține că nu are fotbaliști suficient de buni pentru a termina campionatul pe prima poziție.

„Rapid are un lot bun pentru primele 3 locuri, e un lot cu care ne putem îndeplini obiectivul, o clasare în primele 3. Pentru titlu... cred că e greu în acest an. Pentru locurile 2-3 putem lupta.

Cel mai bun lot mi se pare al FCSB-ului, e o echipă compactă după venirile lui Djokovic și Chiricheș. Îmi mai plac CFR Cluj, Universitatea Craiova. Va fi o luptă strânsă pentru primele locuri, noi nu suntem în afara luptei. În fotbal se poate întâmpla orice”, a declarat Bergodi.

Citește și alte știri despre Rapid: 

VIDEO „E greu să luăm titlul cu lotul ăsta!” » Bergodi spulberă speranțele fanilor: „FCSB are cel mai bun lot”

VIDEO Horațiu Moldovan promite sfârșitul „coșmarului FCU Craiova” pentru Rapid: „Ar fi cazul să câștigăm împotriva lor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1945sv0509
1945sv0509  •  24 August 2023, 14:13

Omul de Neandertal multumeste gsp-ului pentru protectia pe care a primit-o.

VanBasten
VanBasten  •  24 August 2023, 10:09
Postat de lulu pe 23 August 2023, 21:20

Pe prodanca a avut-o ca stilist?Aduce a omul cavernelor.

Anei ii plac astia mai sauvage si dotati din fabricatie.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  24 August 2023, 08:26

Un articol despre nimic. Vorbesti mult si nu zici nimic. Toata lumea stie platitudinile astea, chiar nu mai aveti despre ce scrie? Asta e jurnalism, sa te uiti la TV sau pe FB si sa transcrii ce zice neica nimeni pe acolo? Apoi reiei mai jos un articol publicat anterior care are ceva legatura cu persoana sau clubul respectiv si gata articolul, ai bifat ca ti-ai facut treaba. Treaba mare, zic...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează