FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cunoscutul om de televiziune îi distruge pe acționarii lui Dinamo: „Păcălici! Dacă îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare, mărunțiș”

Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, acționari Dinamo
Andrei Nicolescu și Eugen Voicu, acționari Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 10:41 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 10:52

Omul de televiziune Dan Capatos (50 de ani), un cunoscut fan al celor de la Dinamo, i-a criticat în termeni duri pe acționarii clubului din „Ștefan cel Mare”, după ce „câinii roșii” au fost învinși, vineri seară, în deplasarea de la Galați cu Oțelul, scor 0-1. 

Dinamo a ajuns la 4 înfrângeri consecutive fără gol marcat în campionat, iar bucureștenii continuă să ocupe penultima poziție, cu numai 8 puncte adunate în 11 etape. 

Cristi Chivu l-a sunat pe Dragoș Iancu: „Mi-a zis să nu stau și să îmi plâng de milă”
HERMANNSTADT
Cristi Chivu l-a sunat pe Dragoș Iancu: „Mi-a zis să nu stau și să îmi plâng de milă”

Dan Capatos, un cunoscut fan al lui Dinamo, i-a atacat în termeni duri pe acționarii lui Dinamo, despre care spune că sunt niște „păcălici”. De asemenea, acesta a mai precizat că fanii trebuie să pună o anumită presiune asupra conducătorilor, pentru ca lucrurile la echipă să se schimbe. 

Dan Capatos, atac la acționarii lui Dinamo după înfrângerea cu Oțelul: „Păcălici colantați în oameni potenți financiar”

Dan Capatos a scris un comentariu la o postare a contului de Instagram, „viatadecaine11”, în care era pusă o poză cu Neluț Roșu (30 de ani), mijlocașul care și-a trimis balonul în proprie poartă în meciul cu Oțelul, alături de textul: „Creștem organic”, rostit în deseori de Andrei Nicoelscu, administrator special și acționar la Dinamo. 

„M-au înjurat mulți «câini» de-ai mei în momentul în care am postat, în mod repetat ce-i drept, că noii acționari ai noștri sunt doar niște păcălici colantați în oameni potenți financiar. 

Cunoscutul om de televiziune îi distruge pe acționarii lui Dinamo: „Păcălici! Dacă îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare, mărunțiș”
Foto: Instagram

Am spus încă de atunci că, dacă îi iei la bani mărunți și îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare: bani mărunți. Am ieșit din proiectul DDB din motivele cunoscute, pentru că s-a făcut mare tam tam în presă atunci (și iar am fost înjurat), deși eram acționarul cu numărul 47 elite. 

Practic, am fost acolo din prima săptămână, am tras semnalul de alarmă și acum în privința păcălicilor. Și iar am fost înjurat. 

Cu toate acestea, cred cu tărie în presiunea pe care fanii o pot pune la un moment dat pe echipa managerială și, mai ales în cazul nostru, cred că suporterii încă mai pot face minuni. 

Ceva trebuie schimbat rapid, iar asta trebuie să implice un sacrificiu. Este doar o părere personală, în miez de noapte, a unui simplu «câine până la moarte»”, a transmis Dan Capatos. 

Citește și: 

Burcă a cedat » Criză de nervi imediat după meci: a fost IUREȘ la vestiare!

RO-Alert la Galați, imediat după Oțelul - Dinamo: „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spaţiul aerian” » GSP a surprins scenele petrecute la stadion

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (37)
cirus11
cirus11  •  30 Septembrie 2023, 21:17
Postat de yellowstone_vs pe 30 Septembrie 2023, 12:08

Aloooo pacaliciii din imagine !!! Cand aduceti un antrenor cu experienta ?????????? Nu este nevoie sa l dati afara pe Burca , poate stie si el ceva ....din punct de vedere tactic nu stie nimic !!! Poate este bun ca furier ....

Fara Burca erati si acum la matineu, multi uita ce minune a facut omul asta sezonul trecut...

Paul13
Paul13  •  30 Septembrie 2023, 20:54
Postat de istet10 pe 30 Septembrie 2023, 19:28

S-ar pune intrebarea: De ce il injurati pe ala din Alba care recunostea ca nu are bani?

Care voi? Despre cine vorbești?

istet10
istet10  •  30 Septembrie 2023, 19:32
Postat de godot pe 30 Septembrie 2023, 12:41

Păcălici este Capatos, care a promovat toate scursurile societății timp de decenii, maculând spațiul public. Și a încasat gros pentru asta.

Si acum cu ce grseste?

Vezi toate comentariile (37)
Comentează