FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO Un fost ministru l-a exasperat pe Becali în timpul unui meci cu Dinamo! Criză de nervi a lui Gigi: „S-a uitat la mine, a bombănit ceva și a plecat din lojă”

Gigi Becali, alături de Dan Matei Agathon (cu fular la gât), într-un FCSB - Dinamo. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Gigi Becali, alături de Dan Matei Agathon (cu fular la gât), într-un FCSB - Dinamo. Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 11:16 / Actualizat duminica, 11 aprilie 2021 11:48

Dan Matei Agathon (71 de ani), fost ministru al Turismului și fost membru în Consiliul de Administrație al lui Dinamo, a rememorat la GSP Live un moment petrecut alături de Gigi Becali, patronul rivalei FCSB. 

Pe vremuri, Gigi Becali asista de pe stadion la toate meciurile echipei sale. Derby-urile la care latifundiarul își făcea apariția în lojă erau prilej de reuniune cu rivalii din conducerea lui Dinamo. Un mediu perfect pentru „înțepături”, ironii sau crize de nervi, totul învăluit într-un nor gros de trabuc sau fum de țigară. 

Un astfel de moment a avut loc după o înfrângere a celor de la FCSB. Enervat de modul în care dinamovistul Agathon a sărbătorit un gol al lui Dinamo, Gigi Becali a plecat val-vârtej de la arena din Ștefan cel Mare.

Agathon: „Becali s-a uitat la mine, a bombănit ceva și a plecat”

- Domnule Agathon, e reală povestea cu Gigi Becali, care a plecat supărat din lojă după ce v-a văzut pe dumneavoastră celebrând excesiv un gol reușit de Dinamo? 
- 100% reală! S-a întâmplat în Ștefan cel Mare. Eram la două locuri de Gigi și bineînțeles că mi-am exprimat bucuria în stilul meu caracteristic. Gigi s-a uitat la mine, a bombănit ceva și a plecat. Apoi, seara, a sunat la o televiziune unde eram invitat și și-a cerut scuze. A spus: «Eram la el acasă, poate să facă orice vrea». I-am zis: «Gigi, așa este! La următorul Dinamo - Steaua, vin și eu pe Ghencea și stau la tine în lojă. Poți să zici ce vrei».

- Sunteți un pic invidios pe rezultatele pe care le-a avut Becali la FCSB? 
- Normal! A câștigat campionate, fie cu ajutorul arbitrilor, fie fără ajutorul arbitrilor. A avut performanțe în cupele europene, a vândut jucători bine. El se pricepe la managementul de la FCSB. A și pierdut, a și câștigat. Mi-ar fi convenit ca Gigi Becali să nu fie la FCSB și să fie la Dinamo, dar asta e. Viorel Păunescu nu l-a adus la Dinamo, l-a adus la Steaua.

Citește și alte știri din intervenția lui Dan Matei Agathon la GSP Live:

INTERVIU EXCLUSIV „Mix între prostie și escrocherie!” » Un personaj cu greutate de la Dinamo rupe tăcerea într-un interviu eveniment: „Se aude prin oraș că vine un grup de investitori”

Dinamo, îndemnată să pună presiune pe FRF: „Ori VAR, ori arbitri străini la meciurile noastre!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
di.canio
di.canio  •  11 Aprilie 2021, 18:47

Cicerone Cici și jucăria sa penibila :))))

craftiet
craftiet  •  11 Aprilie 2021, 17:30
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 11 Aprilie 2021, 16:42

“ar fii fost” mult mai interesant / util pentru tine dacă, în loc să colecționezi poze cu nen-tu Gigi, ai fi dat mai des pe la școală! Măcar cât să bifezi minimum 8 clase.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fecesebistu1986
fecesebistu1986  •  11 Aprilie 2021, 17:28

Gigione, the greatest!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează