FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

VIDEO Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 decembrie 2020 20:30 / Actualizat luni, 10 mai 2021 17:38

Dan Negru, unul dintre cei mai cunoscuţi realizatori TV din România, a acceptat invitația lui Ovidiu Ioanițoaia de a participa la o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu".

Dan Negru a povestit un episod neștiut cu Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, care a decis să ajute un copil cu probleme medicale, dar n-a dorit să facă public acest lucru.

Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”

„Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu.... N-a vrut s-o spună și s-o facă public. La Next Star, show-ul meu cu copii, a fost un puști care avea cancer în fază terminală. Cânta foarte frumos, dar avea cancer în fază terminală. Avea nevoie de niște zeci de mii de euro multe, ca să-și salveze viața. Omul n-a găsit, tatăl lui, mama lui n-au găsit banii", începe realizatorul TV povestea.

Dan Negru i-a dezvăluit lui Ioanițoaia: „Am o poveste cu Gigi Becali și nu știu dacă să v-o zic sau nu... N-a vrut să știe lumea”
Gigi Becali, patronul FCSB, este unul dintre cei mai bogați oameni din România

„Nea Gigi a dat toți banii ăștia și i-a salvat viața. N-a vrut s-o spună la televizor. A vrut să fie într-o liniște și într-o discreție a lui. Copilul ăla, aici în România i-au dat trei luni de supraviețuire. Au trecut 8 ani de atunci și chiar vorbesc cu ăsta mic. Atunci m-a impresionat gestul lui Becali. E vorba de o viață salvată! Ce se spune, ce se vorbește, nu mă interesează. Eu știu că ăstuia mic omul ăsta, Gigi Becali i-a schimbat viața", a mai declarat Dan Negru.

Cum l-a sunat Dan Negru pe Florin Piersic în direct

Dan Negru: Auziți, îi dau un telefon lui Florin Piersic? 
Ovidiu Ioanițoaia: Poți, dacă vrei. 
Dan Negru: E unul dintre cei mai importanți actori pe care i-a avut România! 
Ovidiu Ioanițoaia: Un gigant! Mi-a promis că vine în emisiune, dar nu s-a concretizat. Stă la Cluj, avea și o problemă cu piciorul... CE A URMAT 

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO Imagini colosale de acum 24 de ani cu Mircea Lucescu, Andone și Ioanițoaia: „Ce bună e secvența! Ce tânăr era nea Mircea... Dumnezeule!”

VIDEO EXCLUSIV » Gică Hagi, reproșuri în premieră pentru Ianis: „Trebuia sa facă mai multe! Nu poate juca decât pe un post”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (28)
caoradea
caoradea  •  10 Mai 2021, 23:09

Si ? Sa plangem acum sau ce ? Din milioanele furate de la statul roman, adică din buzunarul nostru a dat si el ceva acolo.... Si sa -i ridicam statuie acum ?

bigd
bigd  •  10 Mai 2021, 21:13
Postat de tricisport pe 02 Ianuarie 2021, 22:35

Gura BATE "dosul". Vorba dulce mult aduce.

“ vorba dulce mult aduce “ e un eufemism pentru “ ai pupat in ... un sef mai mare ca sa ajungi un sef mai mic?”.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  10 Mai 2021, 19:42

Negru , o vuvuzeaua din televiziunea varanului , s-a gasit sa-l laude pe cioban , care nici strada nu o trece fara sa anunte tv-urile.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close