FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR 0-3

Dan Nistor, analiză DURĂ după 0-3 cu CFR: "Mie îmi place să fiu sincer! Vom juca din nou în play-out"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 22:09

Dan Nistor, unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Dinamo, crede că echipa sa mai are șanse doar matematice de a juca în play-off. 

E dezamăgit de jocul prestat de formația din "Ștefan cel Mare" și crede că o calificare în play-off ar reprezenta în acest moment un miracol. 

"Se pare că istoria de anul trecut se va repeta. Vom juca din nou în play-out. Mai sunt etape, dar eu sunt corect. La cum ne prezentăm trebuie să fim sinceri. Dacă intrăm în play-off va fi un miracol.

Rednic este un antrenor foarte bun, dar nu poate dânsul singur să intre în teren. Noi trebuie să jucăm. Facem haz de necaz, dar este o situație urâtă, foarte urâtă", a zis Dan Nistor la TV Digi Sport.

Citește și: 

VIDEO + FOTO "Serie B, Dinamo-n Serie B!" » CFR Cluj a dat de pământ cu Dinamo, scor 3-0. Golaveraj 1-7 în ultimele două meciuri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  05 Decembrie 2018, 12:57

Acolo este fotbalul nostru azi, in punctul in care Nistor este considerat fotbalist vedeta, de mare valoare! De aici incolo...

st.il.
st.il.  •  05 Decembrie 2018, 07:50

Bravo măi băiete , iată un flăcău realist și sincer !...Dacă "strâmbul" rămâne la fcd și nu-și pierde răbdarea și interesul , într-un an-doi echipa asta o să-și revină , cu condiția să nu mai fie aduse toate căzăturile din lume ci să dea credit și curaj câinilor tineri , altfel , fcd va rămâne veșnic abonată la play-out , în cel mai fericit caz !.....

749913671784643
Razvan Marcel  •  05 Decembrie 2018, 05:37

Nistor e doar cu analiza, el critica alți fotbaliști și el nu arata nimik.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează