FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Dan Nistor are o explicaţie pentru eşecul de la Evian: "N-am jucat pentru că eram român!"

În cele 6 partide în care a fost folosit, Nistor a strîns numai 124 de minute pe gazon
În cele 6 partide în care a fost folosit, Nistor a strîns numai 124 de minute pe gazon

Articol de - Publicat miercuri, 05 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 23:22

Nistor e dezamăgit de experienţa pe care a avut-o în Hexagon şi spune că nereuşita la Évian s-a datorat faptului că venea din Liga 1.

Mijlocaşul central s-a întors la Tîrgu Jiu după ce în vară a fost vîndut în prima divizie franceză, la Évian Thonon Gaillard. Dan Nistor nu are amintiri plăcute în urma acestei jumătăţi de sezon petrecute în Hexagon.

"Sînt fericit că am putut să plec de la Évian. Cele cinci luni din Franţa mi-au lăsat un gust amar, a fost cea mai neagră perioadă a vieţii mele. Nu mi s-a dat nici o şansă, doar din cauză că eram român! Dacă eram neamţ sau olandez, poate îmi dădeau şi mie şanse să joc. Oricum, mă bucur nespus că m-am întors la Pandurii, echipa care m-a propulsat la «naţională». Vreau ca din vară să merg în altă parte, Évian e un subiect închis!", a declarat jucătorul de 25 de ani.

Nistor a fost vîndut în august 2013 pe 800.000 de euro, însă a evoluat foarte puţin pentru echipa clasată acum pe locul 17 în Ligue 1. Dan a fost folosit doar de şase ori în acest campionat, o singură dată ca titular, şi n-a apucat să marcheze sau să ofere vreo pasă decisivă.

3 ani şi jumătate mai are Nistor contract cu Évian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
t.u.d.o.r.
t.u.d.o.r.  •  05 Februarie 2014, 13:05

Cat de mult ai vrut tu sa pleci de la Pandurii si acuma ce fericit esti ca ai revenit.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează