FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII

Dan Nistor explică de ce nu s-a impus la Evian: "A fost un coşmar, nu ştiam ce să mai fac"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 ianuarie 2014 10:45

Dan Nistor a revenit la Pandurii Tg. Jiu, după 6 luni petrecute în Franţa.

Mijlocaşul de 25 de ani a apucat să joace doar două meciuri pentru Evian şi acum clubul francez l-a împrumutat la echipa antrenată de Cristi Pustai.

"Au fost şase luni de coşmar pentru mine. Au fost zile cînd nu ştiam ce să mai fac, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că m-a ajutat şi m-am întors la Pandurii", a declarat Nistor pentru DigiSport.

Mijlocaşul visează din nou la naţională:

"Dacă o să am meciuri din ce în ce mai bune, dacă o să marchez mult pentru echipa mea, cu siguranţă o să fiu convocat şi la echipa naţională".

 

Playtech: BOMBĂ! Cine sunt, de fapt, fostele soții ale lui Toni Iuruc. Cu cine s-a iubit actualul bărbat al Simonei Halep


Comentarii (30)
sakamoto
sakamoto  •  26 Ianuarie 2014, 19:10

Putini fotbalisti-asa zis fotbalisti- din parodia condusa de sandu, reusesc in fotbalul adevarat. Aceasta dovedeste-daca mai este nevoie- ca in liga lui mitica, nu se joaca fotbal. Se trintesc meciuri. se cumpara campionate si cupe! Fotbal adevarat se juca, inainte de Mafiotul sandu! Nefiind spiritul de intrecere sportiva, nu apar valori autantice. Poate in citiva ani dupa disparitia mafiotilor, se va reveni la normal. Dar cine stie, s-ar putea intimpla ca...pleaca ai nostri, vin ai nostri! Cine stie?

kraus
kraus  •  26 Ianuarie 2014, 18:31

N-am mai auzit de Nistor.

andone_indianul
andone_indianul  •  26 Ianuarie 2014, 17:58
Postat de unoxte pe 26 Ianuarie 2014, 17:33

din articolul asta , ori eu sunt prost ca nu inteleg nimic, ori ziaristul care l.a scris este analfabet rau de tot, ori nistor nu poate scoate doua vorbe din gura. Citez titlul "Dan Nistor explică de ce nu s-a impus la Evian: "A fost un coşmar, nu ştiam ce să mai fac" si nu gasesc explicatia, motivul pentru care a fost un cosmar. Poate ma lamureste si pe mine vre-un user mai intelept sau ziaristul rescrie sau reia interviul lui nistor.

asa e presa noastra,,,,,vor doar sa accesezi stirea.....oameni de 2 lei

Vezi toate comentariile (30)
Comentează