FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dan Nistor nu mai joacă bine pentru că plânge după banii lui Gigi Becali: "Din păcate, nu a trecut peste"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 17 septembrie 2018 08:48

Dan Nistor, 30 de ani, nu mai joacă la fel de bine de când a ratat transferul la FCSB. Regresul lui l-a pus pe gânduri pe Florin Bratu.

"Nu știu dacă Nistor a trecut peste tot episodul legat de Steaua. Mie mi se pare că nu a trecut, din păcate". Impresia pe care a rostit-o Bratu în conferința de presă de după eșecul cu Astra, 1-2, e provocată de scăderea nivelului prestației mijlocașului post-tratative. Dan a pasat la golul pe care l-a înscris Subotici, însă nu a mai contribuit ca de obicei de-a lungul partidei. Asta a observat Florin.

Antrenorului i se pare că mijlocașul nu mai evoluează la fel de bine de când a ratat transferul la rivală, care-i oferea o avere pentru mutare. 200.000 de euro la semnarea contractului plus 20.000 de euro lunar. Jumătate de milion de euro în primul an din contract! După asta ar plânge Nistor și asta ar fi cauza pentru care nu mai e la fel de inspirat în tricoul lui Dinamo, care l-a blocat și i-a refuzat îmbogățirea.

Și clubul ar fi dat lovitura, ar fi luat 750.000 de euro și pe albanezul Qaka la schimb, doar că Negoiță s-a temut să facă afacerea, s-a gândit că suporterii vor protesta. Decizia i-a lăsat pe "câini" cu un jucător mai slab și cu contul nealimentat de "injecția" lui Becali.

8
meciuri și un gol are Nistor în acest sezon de L1. Mijlocașul ar trebui să semneze în zilele următoare prelungirea acordului cu Dinamo, pentru ca roș-albii să-l consoleze după ce i-au refuzat transferul la FCSB

Așa s-a întâmplat cu Gnohere

Dinamo a mai trecut printr-o situație asemănătoare, cu un jucător ofertat de FCSB și "deprimat" din cauza ratării transferului. Becali oferise 800.000 de euro în schimbul lui Gnohere, Negoiță a refuzat tot de teama suporterilor și jucătorul a regresat evident. Ajunsese chiar la Dinamo II, la "satelitul" din "C"! FCSB l-a luat până la urmă pe "Bizon", cu 6 luni înainte să-și încheie contractul, cu doar 250.000 de euro. Dinamo a pierdut 550.000 E în 6 luni, câte au trecut între oferta de 800.000 de euro și vânzarea la superofertă a golgeterului!

Slabi, dar pe gustul FCSB

Suporterii și mai toți comentatorii sunt de părere că Bratu nu prea are "marfa" îndeajuns de bună cu care să lucreze, din cauza zgârceniei patronului Negoiță, însă dinamoviștii sunt apreciați de rivalii cei mai bogați din România. Becali l-a ofertat pe Nistor, "un optar cum caut eu de multă vreme, care să dribleze, să dea goluri și pase decisive". Mihai Stoica are alt favorit, pe Mihai Popescu. Invitat la DigiSport Special, MM a alcătuit o echipă ideală din Liga 1 și criteriile sale l-au inclus în formulă pe Popescu, fundașul central de 25 de ani de la Dinamo. Mihai a înscris golul decisiv în remiza 3-3 cu FCSB.

Vezi și: EXCLUSIV Grozav, interzis de Bratu! Motivul incredibil pentru care antrenorul se opune transferului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
maradona5
maradona5  •  19 Septembrie 2018, 18:26
Postat de Alexandru Chis pe 19 Septembrie 2018, 16:29

Daca Nistor avea "sange pe teava" si era barbat, nu semna prelungirea cu Dinamo si era la FCSB. Acum degeaba regreta... e mult prea tarziu!

" *** pe *** " ai tu probabil , prost esti bai fecesebistule

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Septembrie 2018, 16:29

Daca Nistor avea "sange pe teava" si era barbat, nu semna prelungirea cu Dinamo si era la FCSB. Acum degeaba regreta... e mult prea tarziu!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  17 Septembrie 2018, 14:59

Si mie imi placea Palici!Dar Palici il avea in dreapta pe Rotariu-cu care "vorbea aceiasi limba"!Nistor e mai individualist,dar se pare ca nu prea are cu cine sa lege niste pase,Gomelt si Hanca fiind din alt film!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează