FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Și Dan Nistor e pozitiv » CS Universitatea Craiova încă speră să amâne meciul cu Rapid! Situația indisponibililor

Dan Nistor nu va juca în CSU Craiova - Rapid / FOTO: Imago-Images
Dan Nistor nu va juca în CSU Craiova - Rapid / FOTO: Imago-Images

Articol de - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022 17:08 / Actualizat miercuri, 19 ianuarie 2022 18:12

CS Universitatea Craiova nu a reușit, pentru moment, să obțină amânarea partidei cu Rapid, din runda cu numărul 22 de Liga 1. Laurențiu Reghecampf va avea mari probleme în alcătuirea unei echipe competitive. 

  • CS Universitatea Craiova - Rapid este programat sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 20:00, pe arena „Ion Oblemenco”.

CS Universitatea Craiova este într-o situație disperată înaintea reluării campionatului. Clubul finanțat de Mihai Rotaru a încercat să amâne partida cu Rapid, din cauza focarului de Covid-19 care a lovit lotul. 

Revoluție la CS Universitatea Craiova » Mihai Rotaru, mutări în cascadă după numirea lui Marian Copilu! Papură, readus pe bancă
CSU Craiova
Revoluție la CS Universitatea Craiova » Mihai Rotaru, mutări în cascadă după numirea lui Marian Copilu! Papură, readus pe bancă

Oltenii nu s-au încadrat în criteriul care permitea acest lucru. Reghecampf va avea la dispoziție mai mult de 13 fotbaliști, dar mulți dintre ei vor ieși târziu din carantină și vor fi în urmă cu pregătirea fizică. 

CS Universitatea Craiova încă speră să obțină amânarea, chiar sâmbătă, în ziua partidei. Oficialii oltenilor se tem că ar mai putea să apără cazuri de coronavirus în lot până la ora meciului. 

Dan Nistor, absent în CSU Craiova - Rapid 

Dan Nistor, liderul de la mijlocul terenului, a fost depistat pozitiv aseară și va lipsi cu siguranță în disputa cu Rapid. Nici Antoine Conte, Ante Roguljic și Lyes Houri nu vor face parte din lot, fiind accidentați. Francezului i s-a confirmat diagnosticul inițial, ruptură de ligament la genunchi, și va necesita o operație. 

Alt indisponibil este Atanas Trică. El nu va ieși din izolare până la ora meciului. Bătăile de cap continuă pentru Reghecampf. Nouă dintre fotbaliștii depistați pozitiv vor reveni la antrenamente abia mâine și vor intra contra Rapidului cu o singură ședință de pregătire la activ:

  • Ionuț Mitran
  • Ionuț Vînă
  • Nicușor Bancu
  • Paul Papp
  • Alexandru Crețu 
  • Elvir Koljic 
  • Marius Constantin 
  • Vladimir Screciu 
  • Mihai Căpățînă

Bogdan Vătăjelu va termina perioada de carantină chiar în ziua meciului. 

Rapid, avantaj în lupta pentru play-off

Problemele oltenilor pot cântări decisiv în lupta pentru play-off. CSU Craiova și Rapid au în acest moment 32 de puncte, la fel ca Farul. Cele trei împart locurile 5, 6 și 7, despărțite doar de golaveraj.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Plecare surpriză de la Farul » FCU Craiova i l-a suflat de sub nas lui Dinamo

Ioan Becali nu înțelege ce se întâmplă cu Florin Tănase: „După 30 de ani în meseria asta, nu îmi explic”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
wrx.
wrx.  •  20 Ianuarie 2022, 06:14
Postat de observator_federal pe 19 Ianuarie 2022, 19:58

Dă-ți-le singur (ca să nu ți le dăm noi), agramatule...

Ti-a dat ma nentu Gigi tratamentul ala miraculos?

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Ianuarie 2022, 06:05

Acest meci trebuie să se joace cum orice preț LA DATA STABILITĂ. Au fost echipe cu mult mai puțini jucători disponibili care nu și-au reprogramat meciurile. Gata cu vrăjeala!!!

observator_federal
observator_federal  •  19 Ianuarie 2022, 20:22
Postat de Doru Alin pe 19 Ianuarie 2022, 19:30

Pai cereti craiovenilor ca nu puteti alinia 13 jucatori. Eu cred ca ii aveti. Cand am jucat cu voi in tur aveam si noi multe indisponibilitati dar trebuia sa, ne descurcamcum putem. Acum si noi vrem sa castiga. Mai ales ca suntem in lupta directa pt Play Off

Păi accidentați au toți, amânarea se poate face doar pentru infectările cu Covid... Fcsb avea accidentați și un lot subțire din cauza expulzărilor de fotbaliști (Iar decizia amânării a depins DOAR de Gigi - spunea el "Dacă Tănase va fi bine, se va juca meciul cu Farul. Dacă va fi accidentat, nu se va juca meciul"). Craiova are foarte mulți infectați?- ce alt motiv ar trebui pentru amânare în pandemie, în "viziunea" EAD ??

Vezi toate comentariile (13)
Comentează