FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - GAZ METAN MEDIAȘ 0-0

Dan Petrescu a ajuns la capătul răbdării! S-a dezlănțuit după remiza cu Gaz Metan și emite un verdict dur: "Va fi un miracol dacă mai primim un penalty până la finalul campionatului"

FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor
FOTO: Ionuț Tabultoc / Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 20:28

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, s-a plâns din nou de arbitraj după semieșecul surprinzător înregistrat de echipa sa pe teren propriu cu Gaz Metan, scor 0-0. 

"E foarte greu de explicat, noi jucăm, avem ocazii, dar adversarul a făcut anti-joc. Noi am început rău, am avut ocazii, bară, dar și două penalty-uri clare. Ar fi trebuit să fie și o eliminare. E al treilea meci  în care suntem viciați de arbitri, dar și noi trebuia să fim mai atenți și să marcăm. Toți jucătorii au fost sub presiune, n-au avut răbdare, exact ce le-am spus să evite înainte de meci. A dispărut total acel noroc pe care l-am avut în tur.

Arbitrului să i se dea vreo 10 etape de suspendare, merită! A făcut dintr-un meci ușor unul greu. 100% nu voi mai primi penalty cât sunt la CFR! Dacă voi primi, va fi un miracol!", a spus Petrescu la Look TV.

"Bursucul" a comentat și mini-revolta fanilor clujeni, care i-au cerut demisia la finalul partidei (detalii, aici): "I se strigă demisia și lui Zidane! Tuturor antrenorilor li se strigă demisia, nu contează cât muncești, asta vor ei. Poate sunt plătiți, cine știe. N-am de ce să demisionez, muncesc foarte bine, echipa a pierdut doar un meci. N-am de ce să nu continui la CFR".

Penalty clar refuzat clujenilor!

Clujenii ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 4, atunci când Hoban a fost doborât de Lucian Cristea.

Totuși, "centralul" Marian Barbu a lăsat jocul să continue, spre nemulțumirea clujenilor, care au acuzat constant arbitrajul în ultima perioadă.

"Apărătorul este cu ambele mâini pe clujean. E o ținere scurtă, ar fi trebuit să se dea penalty și galben", a fost părerea tranșantă a specialistului Cristi Balaj, la TV Telekom Sport.

"N-am primit câteva penalty-uri"

La fel ca Petrescu, și jucătorii clujeni au contestat maniera de arbitraj a lui Marian Barbu, Alexandru-Păun considerând că echipa sa a fost privată de cel puțin un penalty. 

"Nu știu ce se întâmplă, se pare că nu mai putem marca. Culio și Deac, doi jucători exponențiali, ne-au lipsit în acest meci. Ne-am creat peste 20 de ocazii de gol, plus câteva penalty-uri pe care nu le-am primit. E frustrant să conduci tot meciul, să joci bine, dar să nu poți să câștigi.

E normal ca lumea să fie supărată, mai ales că nu am jucat cum trebuie în ultimele meciur, dar sperăm să ne revenim în următorul meci", a declarat și Alexandru-Păun, la TV Telekom Sport.

Citește aici cronica partidei CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 0-0 

VIDEO cu cele mai tari faze ale partidei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  30 Octombrie 2017, 14:18

Greu, aproape imposibil fara ajutorul arbitrilor. CFR1907 este o echipa dependenta total de penalty-ul izbavitor. De patru jocuri nu sunt in stare sa castige pentru ca nu primesc pomana cu care s-au obisnuit. Probabil s-au sesizat si arbitrii ca este prea riscant sa continue sa fluiere dupa partitura scrisa de husarul sef, pazcany. Cu arbitraj corect nu joaca nimic, dar continua sa cersasca, aruncandu-se ridicol in careu in speranta ca se repeta situatia din tur. Probabil ca la antrenamente, Dan Petrescu, avand promisiunea lui pazcany ca se ocupa de arbitrii, exerseaza mai ales plonjonul in careu, pentru ca altceva nu se vede ca ar pregati, doar cersitul de penalty. *** este o rusine de echipa, cu o rusine de conducere si in lipsa plocoanelor de la arbitrii sunt total neajutorati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  30 Octombrie 2017, 13:31

danute credeam ca ai devenit ANTRENOR dar tu faci mai urat decat un antrenor de liga 5 Te dai an stamba doar doar sati convingi conducerea ca tu ati faci treaba dar arbitrii si ratarile san vina TATA ai rezultate RAMAI nexam rezultate anapoi an china la arabi la rusi de ce nu la un RAPID SANT DOUA

749913671784643
Razvan Marcel  •  30 Octombrie 2017, 12:32

Mai lasati si la alti ca in tur sau dat cateva lovituri de pedeapsa aiurea.Imi aduc aminte cateva lovituri,dar in fine.Se stie ca si Botosani a avut un penalty clar,la Cluj si nu sa facut atat tam-tam.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează
Close