FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Dan Petrescu a ajuns la Tîrgu Mureș și discută cu ASA! Are 5 nume importante pe lista de transferuri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2015 17:50

ASA Tîrgu Mureș a ajuns la un acord cu Dan Petrescu, iar în scrut timp va fi prezentat oficial pe banca ardelenilor. "Bursucul" și-a făcut deja lista de achiziții, pe care a plasat 5 nume importante din fotbalul românesc.

"Sînt pregătit, de asta am și venit aici. Încă nu am semnat contractul oficial și nu vreau să dau declarații pînă nu sînt 100% sigur de post", a zis Dan Petrescu.

Stiridesport.ro susține că Dan Petrescu îi are pe listă pe Peterson Pecanha, Victoraș Astafei, dar și pe stelistul Srgian Luchin. Acești jucători ar fi așteptați la reunirea echipei.

Pe lîngă acești jucători, ASA îi mai vrea și pe Pablo Brandan, dar și Gigel Bucur. Pe primul Dan Petrescu l-a mai antrenat și la Unirea Urziceni.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  11 Iunie 2015, 00:13

luchin nu cred ca il lasa gigi la asa,ar fi chiar bolovan,e un jucator bun!in schimb vin la asa toti batranii

gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2015, 21:24

reface petrescu la ASA vechea gasca nebuna de la urziceni!! astai ambitios si se va bate la titlu, aiai clar

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Iunie 2015, 20:39
Postat de zidane92 pe 10 Iunie 2015, 20:35

Nicu Epaminonda a fost cel mai bun jucator al ACS Berceni in sezonul recent incheiat peste toate tinerele sperante de 2 lei ale lui Dinamo care nu stau in ghete,daca vreti sa faceti un bine lui Dinamo,trebuie dat afara zugravul de urgenta,restul e demagogie,oricum Dinamo retrogradeaza cu lotul asta,trebuie sa ne cautam echipe,si noi si jucatorii!

Hai sa fim optimisti: terminam pe 7-8 anul asta!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează