FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a bătut palma cu CFR Cluj! Când va fi primul meci pentru „Bursuc”

Articol de - Publicat vineri, 22 martie 2019 09:53

Dan Petrescu (51 de ani) a ajuns azi la Cluj unde a semnat cu CFR și începând cu etapa următoare îi va lua locul pe bancă lui Alin Minteuan. Tehnicianul a semnat pe 3 ani și astăzi, de la ora 16:00, va conduce primul antrenament.

„Bursucul” va reveni pe banca ardelenilor pentru primul meci duminică, de la ora 13:00, împotriva celor de la Gaz Metan într-o partidă amicală. Apoi, sâmbătă, 30 martie, va sta pe bancă în meciul oficial din play-off cu Astra Giurgiu.

Practic, Dan Petrescu debutează împotriva antrenorului Edward Iordănescu, tehnician care i-a luat locul pe banca CFR-ului când el a ales să plece în China.

20.000 €va fi salariul lunar al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, având bonusuri foarte mari pentru calificarea în Champions League și Europa League

Dan Petrescu a avut mai multe discuții în ultimele luni cu șefii campioanei, dar până acum antrenorul nu a ajuns la o înțelegere, mai ales că patronii de la Guizhou Henfeng nu voiau să-i dea drumul. Petrescu avea însă în contractul cu chinezii o clauză conform căreia putea pleca oricând.

Dan Petrescu e antrenorul care a luat campionatul cu CFR Cluj sezonul trecut.

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de pe 23 februarie că Dan Petrescu va reveni pe banca feroviarilor. Detalii, AICI!

3 titluri de cel mai bun antrenor român are Petrescu, cel care le-a mai pregătit pe Sportul Studențesc, Rapid, Wisla Cracovia, Dinamo Moscova, Al Arabi, Al Nasr și Guizhou Zhicheng

 Citește și:

EXCLUSIV BOMBĂ pe piața transferurilor! Dan Petrescu revine la Cluj și aduce un dublu-campion al României

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (54)
2269256780002551
Emil Gitlan  •  30 Martie 2019, 14:24

Si-a facut simtita prezenta cu insinuarea ca meciul Astra-FCSB a fost un blat,asta-i stilul lui alaturi de presiunea continua pe arbitii inaite si dupa meci.

max9
max9  •  22 Martie 2019, 19:05

antrenoru miloaga..da-mi si mie....

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Martie 2019, 17:21
Postat de mosvasile pe 22 Martie 2019, 10:00

Cata usurare pe "nea Gigi"!Acum- ca iar vor fi bulversati cei de la CFR-dupa ce abia isi revenisera-poate sa cumpere linistit titlul de campioana pentru echipa sa!Ca sa prinda mult ravnitul "culoar al campioanelor din Est", pe care sa se strecoare in grupele... Europa League!

Chiar ca are "bulan"fratele Gheorghe!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează