FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO, JOI, 10 AUGUST, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Dan Petrescu a început războiul psihologic: "Mă tem de arbitraj înainte de meciul cu Dinamo" » EXCLUSIV Reacția lui Mutu: "Primesc multe penalty-uri"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 09:47

CFR Cluj și Dinamo se vor duela joi, 10 august, în derby-ul rundei a 5-a din Liga 1, care va fi o etapă intermediară.

După 2-0 cu Poli Iași, CFR este pe locul 2, cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu FC Botoșani și FCSB. Înainte de duelul cu Dinamo, Dan Petrescu a început războiul psihologic și a spus că se teme de arbitrajul din etapa viitoare.

"Așa e în România, toată lumea țipă în privința arbitrajului. Penalty-ul a fost clar pentru noi în meciul cu Poli Iași, iar adversarul n-are motive să se plângă. Poate și eu mă tem de arbitraj în meciul următor, cu Dinamo. Oricum, urmează un joc greu, cu o echipă care are fotbaliști foarte buni. Sper să fim mai fresh și poate o să bag 2-3-4 jucători noi, pentru că unii de-ai mei mi s-au părut obosiți", a spus Dan Petrescu.

"Aș putea spune că ne e frică să mergem la Cluj, la câte penalty-uri primește echipa de acolo"

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre declarația lui Dan Petrescu.

"Deocamdată eu mă gândesc la meciul de diseară, cu Gaz Metan, fiindcă trebuie să învingem. Dar văd că Dan a început războiul psihologic și spune că se teme de arbitrajul care ar putea fi la meciul cu Dinamo. Noi ne gândim doar la meci, atât.

Și eu aș putea spune că ne e frică să mergem la Cluj, la câte penalty-uri primește echipa de acolo. De exemplu, la ultima etapă, a primit unul după un fault în atac al unui jucător de la CFR Cluj, așa cum a opinat și Ion Crăciunescu. Eu zic să lăsăm vorbele deoparte, iar cel mai bun să învingă", a spus Mutu pentru GSP.RO.

  • CFR Cluj - Dinamo se joacă pe 10 august, de la ora 21:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și LookTV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1610711385807044
Misu Mihai  •  07 August 2017, 22:02

Uite ce 11 metrii au primit si cu Gazu !!!!!

scufita.rosie
scufita.rosie  •  07 August 2017, 18:57

Joi va Joimulim de vii !

467991146719096
Costel Rosoiu  •  07 August 2017, 17:10

Se vede ca este un stelist ***,daca era un antrenor asa bun ,de ce a fost dat afara pe unde a fost in RUSIA?Asta este in mintea lui ,frica ca nu-si poate atinge obiectivul.La URZICENI,DE CE NU SPUNE CITE MECIURI A CISTIGAT CU ARBITRII?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează