FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - CFR CLUJ

Dan Petrescu a răbufnit la final: „E penibil!” » Ce record negativ a bifat

CSU Craiova - CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost extrem de dezamăgit după al 3-lea meci în care a fost egalat pe final. CFR a mai remizat în 2022 cu FCSB (3-3) și FC Botoșani (1-1) +26   FOTO
CSU Craiova - CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost extrem de dezamăgit după al 3-lea meci în care a fost egalat pe final. CFR a mai remizat în 2022 cu FCSB (3-3) și FC Botoșani (1-1)

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 februarie 2022 23:30 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 00:03

CSU Craiova - CFR Cluj 1-1 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a fost extrem de dezamăgit după al 3-lea meci în care a fost egalat pe final. CFR a mai remizat în 2022 cu FCSB (3-3) și FC Botoșani (1-1)

„Iar am fost egalați dramatic. Craiova a jucat bine. E corect egalul, dar n-aveam voie să luăm acel cartonaș roșu, nu aveam voie să luăm acel gol. Plătim greșelile. 

Am simțit o stare de oboseală la echipa mea. Craiova a început extraordinar repriza a doua, au stat sus și au avut ocazii foarte multe”, a declarat Petrescu la Look Sport+.

Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”
Farul - Chindia 0-1
Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

Dan Petrescu: „Jucăm marți cu UTA, e penibil!”

În Liga 1 urmează o rundă intermediară. Marți, CFR primește vizita celor de la UTA (17:30). Deși UTA a avut și ea meci azi, 1-0 vs. Sepsi, „Bursucul” se consideră dezavantajat de programare:

„Programarea noastră a fost făcută extraordinar. Dacă plec cu mașina, ajung cu o zi înainte de meci, luni. Cum să pui marți meciul, dacă noi jucăm duminică?! Poate vor să nu mai fim pe primul loc. E penibil!”.

Premieră neagră pentru Dan Petrescu

Este pentru prima oară în cariera lui Dan Petrescu când antrenorul nu câștigă trei meciuri la rând în Liga 1, după ce ia gol după minutul 80. 

În sezonul 2017/18, etapele 2-4 din play-off, a fost ultima dată când CFR, cu Petrescu pe bancă, nu a câștigat 3 meciuri de campionat la rând. Și atunci, tot 3 remize (FCSB, CSU Craiova, Astra).

Cele mai tari imagini din partida CSU Craiova - CFR Cluj

+22 FOTO

Cum stau CSU Craiova și CFR Cluj în clasament

Citește mai multe știri din Liga 1:

Smiley are un episod de necrezut cu FC Argeș: „Nu eram sănătos la cap, eram dus!”

Hagi acuză televiziunile și lansează o teorie a conspirației: „Cum să nu avem reluări? Lucrurile se știau dinainte!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cornelcc
cornelcc  •  06 Februarie 2022, 14:02
Postat de wearethechampions pe 06 Februarie 2022, 06:21

Hategan a arbitrat cu aceeasi unitate de masura pentru ambele wchipe. Singurul lucru in care a avantajat prazarii a fost prelungirea cu 6 minute. Nu se impunea atata, a fost clar la limita maxima stiind ca a lasat o echipa in 10. Dar Hategan are "grija" de cfr cat se poate de rafinat, pe unde ii prinde.

Campioane, ia mai gandeste-te un pic la minutele alea de prelungire ... . Lui Camora i-au trebuit aproape doua minute sa isa din teren dupa ce a fost eliminat. Despre Debiliuc, care sta numai pe jos, nu mai vorbim. Pufi a tras de timp ca-n curtea scolii ... . Daca mai pui la socoteala si schimbarile, 6 minute au fost acordate mai mult decat corect.

mehighms
mehighms  •  06 Februarie 2022, 10:06
Postat de cfrinho pe 06 Februarie 2022, 00:48

E ok, s-a gripat putin motorul pe moment, dar cu putine reglaje revenim la conditia noastra anterioara. Altfel, prefer Craiova in playoff decat Farul. Din aceasta perspectiva nu ma deranja nici macar infrangerea daca era sa pierdem in seara asta. :))

sunteti gripati inca de la infintare !

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Februarie 2022, 09:52

Are partea lui de vina!Foarte mare!A asistat impasibil cum CSU face ravagii pe flancurile apararii lui fara sa ia masuri!Si cum ne-a obisnuit in ultimele meciuri- a gresit iar cu introducerea lui Cestor pe final(si scoaterea lui Deac si Debeliuh-chiar daca erau provocati de adversari ca sa mai ia cartonase),ca si scoaterea lui Petrila, ca sa-l debuteze pe tanarul Birligea!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează