FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR CLUJ 2-2

ASTRA - CFR CLUJ 2-2 // Dan Petrescu acuză o conspirație: „Mi se pare ciudat ce se întâmplă! Nu vede nimeni? Sper că Astra joacă la fel și cu Craiova”

Dan Peterscu, antrenor CFR Cluj +33   FOTO
Dan Peterscu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 iulie 2020 22:27 / Actualizat luni, 06 iulie 2020 11:24

Dan Petrescu (52 de ani), antrenor CFR Cluj, a comentat egalul echipei sale cu Astra, scor 2-2.

„Ghinionul a fost principalul motiv, dar în meciul cu Steaua (n.red. FCSB) am avut noroc, cred că de data asta s-a întors. Cei de la Astra au avut maxim 2 ocazii și au dat două goluri. Noi am avut 6-7 ocazii mari, meritam victoria. Doamne ferește, ce ocazii am ratat. S-a ratat incredibil de mult. Noi eram o echipă pragmatică care nu rata când avea ocazii. 

Echipa a jucat foarte bine, a avut ocazii, a dominat. Când sunt Budescu, Alibec, Fatai și Răduț în teren, orice poate să se întâmple. Astăzi nu meritam să primim golurile. Un autogol incredibil, iar am pierdut puțin concentrarea la al doilea gol, prea ușor a dat Alibec acolo”, a spus Petrescu la finalul partidei, la Look Sport.

Dan Petrescu: „Se întâmplă lucruri pe care nimeni nu le vede!”

Întrebat despre lupta la titlu cu Craiova, Dan Petrescu spune că presiunea s-a mutat acum pe olteni, care sunt lideri în Liga 1. Mai mult, „Bursucul” acuză o conspirație și le cere rivalelor din play-off să joace corect împotriva „juveților”.

„Presiunea trebuie să fie pe Craiova. Lucrul pozitiv este că noi suntem la mâna noastră. Dacă noi câștigăm toate meciurile, nu mai are ce să se întâmple. 

Mi-aș dori foarte mult, când vine Craiova aici, Astra să joace în același spirit și să îi văd în teren pe Budescu, Alibec și Fatai. Sper să îi văd pe acești 3 jucători. Sper ca și cei de la Botoșani să joace meciul vieții cu Craiova, la fel și FCSB. Mi se pare ciudat ce s-a întâmplat la ultimul meci, la Mediaș (n.red. la Gaz Metan - Craiova 1-2). Cum a luat roșu Buș. Noi nu am primit penalty azi, la Camora”, a tunat antrenorul clujenilor.

 Împotriva Craiovei nu am văzut niciun arbitraj, nu vreau să le iau din merite, dar sunt multe lucruri care se întâmplă pe care nimeni nu le vede - Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Vreau să îi rog pe cei de la CFR să aibă încredere că vom juca la fel fiecare meci de campionat. Dacă ei (n.red. Alibec, Budescu & Fatai) vor fi sănătoși, îi va vedea pe toți pe teren în meciul cu Craiova. E greu pentru Craiova să ne bată la Giurgiu - Dani Coman, președinte Astra

Există turbulențe în birou și bineînțeles că ne afectează pe noi, jucătorii - Damjan Djokovic

Astra - CFR Cluj 2-2

+29 FOTO

Citește mai multe știri despre Liga 1:

ASTRA - CFR CLUJ. FOTO Ține-l, dacă poți! Placajul care l-a lăsat în fundul gol pe Dan Petrescu :D

CALCULE PENTRU TITLU. Craiova vs. CFR » Oltenii sunt lideri pentru prima dată de la promovare!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (67)
843801732323363
Ghinea Laurentiu  •  07 Iulie 2020, 09:02
Postat de daniaania pe 06 Iulie 2020, 14:55

Cine urmareste fenomenul, stie ca sunt manevre.O sa vezi cum vor juca astralii cu craiova si te lamuresti...DP stie ce zice.

Mai bine Craiova ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  06 Iulie 2020, 15:17

Băi, i(shhh)***,te-am jignit eu cu ceva,băi greșală a naturii,prost o fost tac-tu când te-a făcut pe tine...De ce nu-ți dai tu nume și prenume,ca un bărbat care(evident nu)ești, ca să poți fi dat în judecată, să-ți asumi mizeriile pe care le postezi!?!?!Și voi,redacția de ce lăsați postarile ale acestui imberb,dar pe ale mele le cenzurati mai rău ca securiștii lui Ceaușescu!?!?!Poate totuși lăsa-ți această replică, mult mai plină de bun simț decât ar merita trepanatul de i(sshhh)***....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

daniaania
daniaania  •  06 Iulie 2020, 14:55
Postat de dinamo100 pe 06 Iulie 2020, 07:34

Pe cat de bun e ca antrenor, pe atat de penibil si lipsit de fair-play e ca om Dan Petrescu! Cand intalneste echipe care joaca bine se cheama ca e "conspiratie"! Chiar asa Dane?!

Cine urmareste fenomenul, stie ca sunt manevre.O sa vezi cum vor juca astralii cu craiova si te lamuresti...DP stie ce zice.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează