FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Petrescu, despre cea mai frumoasă perioadă din cariera de antrenor: „Erau poze cu mine peste tot. Lăsam cheile în mașină, ușa deschisă la casă. Nu îmi era frică de nimic”

Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)
Dan Petrescu/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 mai 2022 09:50 / Actualizat sambata, 28 mai 2022 11:31

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit despre perioada petrecută în campionatul Rusiei, când a pregătit-o pe Kuban Krasnodar.

Fostul internațional a antrenat-o și pe Dinamo Moscova în Rusia, însă declară că cele mai frumoase momente le-a petrecut când se afla pe banca celor de la Krasnodar. Petrescu a antrenat la Kuban în perioada 2009-2012, iar ulterior a revenit la echipa rusă în 2016.

Ilie Dumitrescu, propunere pentru granzii Ligii 1: „Nu știu cât costă, dar să se uite la el! Petrescu l-a remarcat deja”
Propunere
Ilie Dumitrescu, propunere pentru granzii Ligii 1: „Nu știu cât costă, dar să se uite la el! Petrescu l-a remarcat deja”

Petrescu, amintiri din Rusia

Cele mai frumoase amintiri ca antrenor le am din Rusia. M-am simțit fantastic! Erau poze peste tot cu mine. Eram Super Dan peste tot. Vorbesc de Krasnodar. Lăsam cheile în mașină, ușa deschisă la casă. Nu îmi era frică de nimic. Totul era safe. Oamenii sunt altfel! Eram și cineva, câștigam și foarte bine. Cea mai bună perioadă a fost acolo”, a declarat Dan Petrescu în podcastul „DA BRAVO”, realizat de Mihai Bobonete.

Programul zilnic al lui Dan Petrescu

„Să-ți spun programul meu zilnic. Dimineața mă duc la stadion, iau micul dejun, apoi facem antrenament. Mâncăm de prânz și rămân la stadion până la 7-8 seara. Mai văd meciuri din România, Spania, Italia, Germania, analizez adversarii.

Dar seara, când e Las Fierbinți, am același ritual! Mă anunță mereu un prieten când e serialul. Însă eu îi zic: «Știam, băi prostule, nu trebuie să-mi mai spui». Mă uit la fiecare episod cu doi prieteni. Dacă pierd unul, tot îl văd până la urmă. E singurul lucru la care mă uit, altceva nu fac. Rar mă uit la un film.

Sunt un mare fan de Las Fierbinți, n-am pierdut niciun episod. Am câteva vorbe împrumutate din serial, ca «Bă, ești, prost?», «Bă, ești nebun?», «Cum ar veni», «Știi ce zic», multe”, a mai spus Petrescu în podcastul lui Mihai Bobonete, unul dintre protagoniștii serialului de comedie.

Citește și:

Episod de pomină cu Dan Petrescu și Gică Popescu: „Eram disperați să ne vadă gagicile!”

Campioni pe burta goală » Fotbaliștii de la CFR Cluj, neplătiți de luni de zile: „Am avut încredere că cei din conducere se vor ține de cuvânt”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
dandana
dandana  •  29 Mai 2022, 16:18

Gândire de om fără țară. Nu degeaba antrenează el CFR echipa ***. Pai să-i spunem și lui ca granițele sunt deschise. Și sa se ducă sa trăiască în Rusia permanent. Sa ne lase *** în pace, ii este dor auzi! Pai oare lor le este dor de tine, sau de-abia așteptau sa scape de unul ca el. Frate pe unde a fost, a venit imediat acasă. Și face figuri acuma, ii este dor de Rusia care omoară oamenii în Ucraina. Ce prostie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  28 Mai 2022, 19:34

Îmi place când citesc un articol, intru cu intenția de a comenta... iar când citesc reacțiile celor care au fost mai prompți... îmi dau seama că nu mai am nimic de adăugat, postările lor reflectând în proporție de 99% gândurile mele. Like pentru toți 3.

labusneanu
labusneanu  •  28 Mai 2022, 15:23

Du-te Dănuț înapoi, la Spartak Moscova, dacă se poate, lumea te va aprecia cu siguranță. Să îți iei și vreo două baxuri cu ulei cu tine.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează