FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - HERMANNSTADT

Dan Petrescu, detalii despre problemele de lot de la CFR Cluj + pune presiune pe conducere

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 17:24 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 18:23

CFR Cluj o va înfrunta duminică pe Hermannstadt, într-o partidă din etapa a treia a Ligii 1. Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor, a prefațat meciul în cadrul unei conferințe de presă, enumerând jucătorii pe care nu se va putea baza.

„Avem ceva probleme. Ciprian Deac nu va juca, nici Chipciu nu va juca, va trebui să stea o perioadă. Pereira, Omrani și Camora au reintrat cu echipa, dar nu știu dacă sunt la potențial maxim. Deci, am ceva probleme de lot. Sper ca Deac să joace la meciul de etapa viitoare cu Astra”, a afirmat Petrescu. 

Petrescu vrea un lot mai bun

Tot azi, Dan Petrescu a mai transmis că vrea să-și întărească lotul în perioada următoare. Tehnicianul țintește în special un fundaș central, pentru a suplini plecarea lui Kevin Boli în Turcia, la Samsunspor. 

„Dacă spun că mai e nevoie de jucători, asta nu înseamnă că m-am certat cu conducerea. Toți antrenorii buni din lumea aceasta vor mereu să îmbunătățească lotul. Din categoria asta face parte și Dan Petrescu și e normal să cer mereu jucători. Suntem puțin descoperiți după plecarea lui Boli, cred că ar trebui un jucător pe acel post”, a mărturisit tehnicianul lui CFR Cluj.

Clasament Liga 1: 

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV GSP LIVE Un fost jucător de la CFR Cluj îl cere pe Camora la națională: „Bancu se poziționează greșit! Am văzut multe erori”

Dan Petrescu, declarații incendiare după meciurile României din Liga Națiunilor: „Două amicale! Pe mine mă face lumea praf când spun asta, cu Rădoi toți specialiștii au fost de acord”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează