FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu cere tehnologie VAR în Liga 1: "CFR ar fi fost pe plus dacă aveam arbitraj video"

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 24 octombrie 2017 17:45

Dan Petrescu, antrenorul liderului CFR Cluj, s-a declarat încântat de propunerea președintelui Ligii, Gino Iorgulescu, care a adus în discuție ideea introducerii arbitrajului video în Liga 1. 

"Chiar mă bucuram când am auzit că domnul Iorgulescu vrea să introducă proba video. Pentru că CFR Cluj ar fi fost pe plus anul ăsta. Toţi au vorbit de noi că am fi primit penalty-uri, dar dacă am fi avut proba video, ar fi fost trei puncte cu Viitorul şi două la Botoșani. 

Eu aş vrea să avem proba video la orice fază dubioasă. Nu la orice fault pe la mijlocul terenului, dar la penalty, la ofsaid, eu zic că ar fi foarte bine. Dacă domnul Iorgulescu a promis trebuie să şi facă. Eu îl cunosc pe Gino foarte bine şi sunt sigur că dacă a zis, o să o şi facă", a declarat Dan Petrescu, potrivit TV Telekom Sport. 

CFR e echipa in Liga 1 cu cele mai multe penalty-uri primite în actualul sezon: cinci. De altfel, echipa din Gruia a deschis scorul în cinci din primele zece etape din campionat din penalty!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
qwerty007
qwerty007  •  27 Octombrie 2017, 23:52
Postat de corectu pe 24 Octombrie 2017, 19:04

Faza de la Viitorul-CFR ne spune ca Deac il calca pe Hodorogea.Nu a fost penalty.In studioul Digi Craciunescu spunea ca n-a fost,Vali Moraru a spus ca a fost.Daca ne uitam cu atentie la reluari constatam ca Vali Morau a avut dreptate.

Craciunescu a fost si o sa fie anti CFR,un hater cum spun FCSB-istii !!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  24 Octombrie 2017, 23:44
Postat de haideusicfr pe 24 Octombrie 2017, 19:03

Proba ar confirma.CFR a dominat meciul de la cap la coada. Eric a avut o executie excelenta.Dar per total CFR a fost mai buna.A si ratat cateva ocazii de gol.11 metri neacordat,dar nu suntem cartitori. Desi tot acest arbitru v-a dat 2 de 11 metri inexistenti in meciul cu celebra Sepsi. Una peste alta acum la aceasta ora, FCSB este cea mai buna.Noroc cu Becali ca nu-si tine gura.

vise ,acele 11m in meciul cu sepsi au fost acordate corect,au spus si marii specialisti,s a gresit si contra noastra si impotriva,dar mai mult impotriva,iar la voi raportul e clar mai mult ajutati decat contra voastra,au fost fluierasii anul asta

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  24 Octombrie 2017, 22:22

danut a inceput sa elucubreze, ca nea jiji! pai cu video , erai pe 3-4 mai nea dane! sau poate crezi ca la video e doar sa iti dea, sa iti ia cand inventeaza "albitru" un penalty, nu, ca tu esti petrescu!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează