FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CRAIOVA

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3. Dan Petrescu, dezvăluiri din vestiar: „Sunt probleme interne la club! Craiova e acum favorită la titlu”

Dan Petrescu face dezvăluiri: „Sunt probleme interne! Acum Craiova e favorită la titlu” +35   FOTO
Dan Petrescu face dezvăluiri: „Sunt probleme interne! Acum Craiova e favorită la titlu”

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2020 22:16 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 00:54

Craiova a câștigat meciul cu CFR Cluj, scor 3-2. Dan Petrescu (52 de ani) denunță probleme interne la club și spune că oltenii au prima șansă la titlu în acest moment. 

Vezi AICI clasamentul din play-off

„La Costache am primit cartonaș galben în minutul 5. La golul lor secund, m-am uitat atent, dacă era VAR, se dădea offside. Apoi am revenit extraordinar și eram pe punctul de a face schimbările, când am primit golul doi. Și această regulă cu U21 mă face mereu să aștept, dacă nu întârziam din cauza asta, poate era altceva. Am luat un gol ușor, golul 3. Ne-a costat. A fost prima mea înfrâgere în 37 de meciuri pe teren propriu la CFR. Voiam să ajung la 40, dar asta e viața. Nu e așa de grav, cu toate că astăzi preferam și cred eu că egalul era un rezultat meritat”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport. 

Probleme la CFR Cluj

„Au fost ceva probleme săptămâna asta și s-au văzut. Au fost probleme interne, apoi foarte mulți jucători care nu joacă din cauza regulii U21. Nu sunt motivați tot timpul, sunt puțin supărați. Au mai fost și alte probleme, dar nu aș vrea să comentez. Asta s-a văzut pe final pe tabelă. Acum Craiova e favorită la titlu, ultimul meci îl jucăm la ei, au și scorul direct din play-off. Mergem înainte, duminică avem un meci incredibil de greu la Astra. Trebuie să câștigăm neapărat. În momentul ăsta ei sunt favoriți și se poate întâmpla orice”, a comentat Petrescu. 

„Din păcate atacanții noștri nu mai marchează goluri. Avem jucători care pot face diferența, dar din păcate nu ne-au ajutat în acest an”

„Dacă Arlauskis pleacă, va fi foarte greu fără el. Sunt 5 meciuri fără el... Aș băga portarul pentru regula U21, dar nu are experiență, are doar 17 ani”
- Dan Petrescu

FOTO / Cele mai tari imagini din CFR Cluj - Craiova

+31 FOTO

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Craiova 2-3: 

CFR CLUJ - CRAIOVA 2-3. Euforie în Oltenia: „Asta îmi doresc de la 13 ani, să câștig titlul cu Craiova”

CALCULE TITLU Victorie URIAȘĂ pentru olteni » 2 mari avantaje în lupta cu CFR

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (48)
130661668133038
George Sirbu  •  29 Iunie 2020, 13:50

Spere ca CFR-ul să nu devină o echipă care distruge jucătorii valoroși. Vezi Steaua.Domnule Dan Petrescu în momentul de față ce condiții mai aveti nevoie să jucați fotbal?Aceiași intrebare jucătorilor?Păcat.

pittt
pittt  •  29 Iunie 2020, 13:33
Postat de mosierul pe 29 Iunie 2020, 09:41

....fiind suporter al oltenilor, nu mă miră chiar deloc că nu judeci corect faultul asupra lui Costache și offside-ul la Mihăilă...altfel ar fi fost daca fazele erau invers....dar na, așa suntem noi, românii , IPOCRIȚI !!!

Si tu....fiind suporter al ardelenilor, nu mă miră chiar deloc că nu judeci corect presupusul fault asupra lui Costache și presupusul offside la Mihăilă...altfel ar fi fost daca fazele erau invers....dar na, așa suntem noi, românii , IPOCRIȚI !!!

mosierul
mosierul  •  29 Iunie 2020, 09:41
Postat de Ilie Tarnoveanu pe 29 Iunie 2020, 08:34

Felicitari UNIVERSITATEA ! Daca vei juca un meci intreg ca-n prima repriza atunci putem zice ca vei domina Liga 1. Totusi trebuie crescuta media de inaltime a echipei,prea mult dau cu capul(chiar si goluri) adversarii din careul nostru la cornere si lovituri libere. Un portar mai inalt sa iasa pe centrari cand e cazul, un mijlocas la inchidere mai inalt ar trebui cautati si ar ajuta mai mult. Arbitrajul a fost bun,zic eu. La golul 2 ofsaidul de „subler” al lui Mihaila trebuie judecat ca mingea deja pornise din piciorul lui Ivan cand e data imaginea la TV,ori in dinamica jocului un jucator ca Mihaila care cred ca are 11secunde/100m intr-o sutime de secunda mai face un metru. Despre 11m s-a vazut o aruncare spre Vladoiu a lui Costache si zic ca arbitrul a procedat corect,probabil nu trebuia galben. Ce nu a fost corect, lovirea intentionata de ITU(pustiule trebuie si respect si fair-play in orice intrecere) cu genunchiul in spate pe Kolic stiind ca are probleme acolo.

....fiind suporter al oltenilor, nu mă miră chiar deloc că nu judeci corect faultul asupra lui Costache și offside-ul la Mihăilă...altfel ar fi fost daca fazele erau invers....dar na, așa suntem noi, românii , IPOCRIȚI !!!

Vezi toate comentariile (48)
Comentează