FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dan Petrescu e uimit de modul în care joacă trupa lui Reghe: "Toţi să tacă! Steaua e deja campioană!"

La Dinamo Moscova, Dan Petrescu (44 de ani) are un salariu de 2,5 milioane de euro
La Dinamo Moscova, Dan Petrescu (44 de ani) are un salariu de 2,5 milioane de euro

Articol de - Publicat joi, 18 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 17 octombrie 2012 21:56

Dan Petrescu spune că echipa actuală "e cu o clasă peste toţi adversarii din Liga 1, cei de la Ligă ar trebui deja să-i dea titlul".

După ce a fost criticată şi pusă la zid de Anghel Iordănescu şi de Marcel Răducanu, Steaua primeşte şi laude. Tot din partea unei foste glorii a clubului. Dan Petrescu, care a fost prezent marţi seară la România - Olanda, pe Arena Naţională, a vorbit, în exclusivitate pentru GSP TV, despre roş-albaştri.

"Am văzut aproape toate meciurile ei, am văzut şi alte partide din Liga 1. Steaua joacă nu bine, nu foarte bine, ci formidabil! Sincer, chiar n-am văzut-o de foarte, foarte mulţi ani pe Steaua evoluînd atît de bine. Are o clasă, cel puţin, peste toţi adversarii", a spus "Bursucul".

Petrescu susţine că trupa lui Reghecampf se poate considera deja campioană. "Eu sînt antrenor şi nu ar trebui să spun ce voi spune acum, însă o fac pentru că am văzut diferenţa dintre Steaua şi restul cluburilor. Steaua e deja campioană, cei de la LPF ar trebui deja să-i dea trofeul şi medaliile chiar dacă mai sînt multe etape de disputat. Eu văd că Steaua nu are rival în acest sezon şi e imposibil să nu termine pe primul loc, alţii care cred altceva ar trebui să tacă!".

"Chiar m-am întîlnit în lift, cînd coboram de la Arena Naţională, cu Reghecampf şi Anamaria Prodan. I-am felicitat pentru treaba bună pe care Laurenţiu a făcut-o la Steaua. Merită felicitat pentru că e doar meritul lui", a încheiat antrenorul care, în 2008-2009, a cîştigat titlul cu Unirea Urziceni, sezon în care Steaua a terminat pe locul 6.

La fel crede şi Grig
Dan Petrescu nu e singurul antrenor care o vede pe Steaua mult peste celelalte echipe din Liga 1. Acelaşi lucru l-a spus şi Petre Grigoraş. "Steaua nu numai că joacă bine, dar are o clasă peste toţi ceilalţi competitori. Joacă cel mai bun fotbal şi nu e întîmplare că se află pe primul loc", a spus tehnicianul Pandurilor.

13 ani a stat Dan Petrescu la Steaua, ca junior între 1977 şi 1985, apoi, cu o întrerupere de un an, pînă în 1991 ca senior

"Am viaţă grea la Dinamo Moscova. Sper să scot echipa din criză pînă la iarnă, dar mi-e foarte greu. Simt din plin presiunea, mai ales că sînt la cun club mare, cu pretenţii" (Dan Petrescu, antrenor Dinamo Moscova)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Georgievski senzaţional
Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor, Daniel Georgievski, a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai Macedoniei în meciul cîştigat cu 1-0, contra Serbiei. Georgievski a fost titular, a luat un cartonaş galben în minutul 43, iar presa din Macedonia l-a ridicat în slăvi. "E imposibil să nu prindă un transfer la o echipă importantă. A jucat senzaţional!", au scris ziarele din Macedonia.

Îşi laudă jucătorii
Chiar dacă România a pierdut clar în faţa Olandei, 1-4, Laurenţiu Reghecampf îi laudă pe steliştii care au jucat împotriva echipei lui Van Gaal. "Mie mi-a plăcut cum au jucat, chiar dacă, în unele momente, au fost emoţionaţi. M-am uitat pe datele statistice şi Bourceanu, Pintilii şi Chiricheş au avut cifre impresionante. Sînt sigur că elevii mei vor avea o evoluţie foarte bună cu Pandurii, sînt antrenaţi bine şi pot rezista la un ritm cu multe meciuri!", a spus Reghe la sport.ro

Bilete între 20 şi 30 de lei
Conducerea clubului din Tîrgu-Jiu va pune mîine în vînzare tichetele pentru partida cu Steaua, de duminică seara. Cel mai ieftin bilet costă 20 de lei şi este la peluze, la tribuna a doua şi tribuna întîi acesta e 25 de lei, iar la tribuna zero - 30 de lei.

Aproape 5 ani fără victorie
Terenul Pandurilor e unul cu probleme pentru stelişti. Asta pentru că roş-albaştrii nu i-au mai bătut pe gorjeni pe terenul acestora din 8 martie 2008, cînd bucureştenii se impuneau cu 1-0, prin golul marcat de Ovidiu Petre. De atunci, cele două echipe au mai jucat patru meciuri, trei s-au terminat la egalitate şi unu a fost cîştigat de Pandurii, cu 2-0, pe 7 aprilie 2009. (Liviu Manolache)

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (40)
nubreed
nubreed  •  18 Octombrie 2012, 13:20
Postat de kily pe 18 Octombrie 2012, 12:50

bine, bai baiatule, asa sa fie... mai vorbim duminica seara! mai scoti capul din gaoace daca va umileste grigoras?! sigur nu! morti in papusoi ati fost si dupa vaslui... cum ati batut copenhaga? posesie? ocazii? si barca a avut cu chelsea, real cu bayern... nu am pomenit de blaturi si dopaj! dar pot sa spun altceva: NOROC CHIOR ! norocul unui gambler, reghewin. asta mic a baut apa plata dupa piturca!

da chelsea a batut fara sa aibe posesie , dar noi am reusit sa invingem din postura de cei care conduc jocul . Ce pot sa iti garantez e ca Steaua o sa castige titlul , e prea buna pt restul echipelor . Si chiar si in meciul cu Vaslui Steaua a dominat net 60 de minute , am avut mai multe ocazii , doar 2 greseli a lui Stanca au facut sa pierdem meciul . Alte argumente mai ai ? esti prea ignorant ca sa recunosti adevarul : Steaua e cea mai buna sezonul asta .

stelist1986
stelist1986  •  18 Octombrie 2012, 13:04

Face glume cu marele gigi.I-a mai zis o data ca e invincibil si a terminat pe 4.Dan Petrescu, la echipa lui si daca are 9 puncte in fata cu trei etape inainte de final zice ca trebuie sa trateze serios meciurile ca pot sa piarda campionatul.

kily
kily  •  18 Octombrie 2012, 12:50
Postat de nubreed pe 18 Octombrie 2012, 12:22

Cu Rapid si CFR n-a convins ? eu zic sa lasi legalele . Au avut posesie in ambele meciuri peste 60 % , foarte multe ocazii , Rapid si CFR au avut fiecare cate o ocazie. Atat !! DOar faptul ca jucatorii rateaza foarte mult a impiedicat Steaua sa castige mult mai clar . EU zic sa te uiti la meciuri pana sa comentezi . Dupa primele 5 etape spuneati ca a avut adversari slabi , de aia a castigat , apoi i-am batut pe Rapid , Petrolul , Copenhaga si Cluj n-am convins , jucatorii se dopeaza , blaturi etc. O sa-i batem si pe Dinamo si Pandurii si o sa castigam campionatul la pas . Nu se opresc caii cand latra cainii.

bine, bai baiatule, asa sa fie... mai vorbim duminica seara! mai scoti capul din gaoace daca va umileste grigoras?! sigur nu! morti in papusoi ati fost si dupa vaslui... cum ati batut copenhaga? posesie? ocazii? si barca a avut cu chelsea, real cu bayern... nu am pomenit de blaturi si dopaj! dar pot sa spun altceva: NOROC CHIOR ! norocul unui gambler, reghewin. asta mic a baut apa plata dupa piturca!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează