FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu i-a speriat pe foștii colegi de generație: „Am vorbit la telefon, eram preocupat de starea lui”

Dan Petrescu a fost diagnosticat cu COVID-19, dar starea sa s-a ameliorat
Dan Petrescu a fost diagnosticat cu COVID-19, dar starea sa s-a ameliorat

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iulie 2020 19:39 / Actualizat sambata, 25 iulie 2020 20:44

Gică Popescu, președintele celor de la Viitorul, fost coleg cu Dan Petrescu în „Generația de Aur”, a fost îngrijorat după ce bunul său prieten a fost diagnosticat zilele trecute cu COVID-19.

Am vorbit cu Dan Petrescu la telefon acum două zile, eram şi eu preocupat de situaţia lui de sănătate. M-am bucurat că este ok, şi nici el nu ştia cum a izbucnit acest focar. 

Este o situaţie nefericită şi la ei şi la Dinamo, noi sperăm cu toţii ca acest lucru să se încheie cât mai repede şi să poată să revină pe teren ambele echipe, pentru că dorim ca, indiferent ce se va întâmpla sus, la vârf, la câştigarea campionatului sau la retrogradare, acest lucru să se întâmple pe teren”, a spus „Baciul”, la TV Telekom Sport. 

Dan Petrescu a fost unul dintre puținii membri ai clubului depistați pozitiv cu COVID-19 care a manifestat simptome specifice virusului. În primele zile de la apariția bolii, acesta a acuzat dureri de cap și febră. Vineri, „Bursucul” a fost externat

Detalii despre starea lui Dan Petrescu: „Nu e speriat, mai degrabă dezamăgit” 

Invitat recent în cadrul unei emisiuni online, „Giovanni” Becali a oferit informații despre simptomele experimentate de Dan Petrescu în spital. 

„Era la spital la Cluj, singur în cameră. A avut temperatura 37 doar la Mogoșoaia (n.r. între timp a fost transferat la Cluj). Pentru el, cea mai mare problemă e că i-au venit toate cele trei fete la Cluj și nu poate să se vadă cu ele. Nu e speriat, mai degrabă e dezamăgit”, a spus Ioan Becali, potrivit Prosport.

VIDEO. Creșterea de cazuri de coronavirus din România ar putea afecta și Liga 1

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

Posibilele adversare pentru viitoarea campioană a României în turul I al preliminariilor Champions League » Cine merge în Europa + singura necunoscută

CFR CLUJ. Dan Petrescu a fost externat! Cine va sta pe banca echipei la următoarea partidă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează