FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL 1-0

Dan Petrescu abia așteaptă doi jucători la antrenamente: „Vreau să am de unde să aleg”

CFR Cluj - Petrolul 1-0 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei, e foarte mulțumit cu victoria de la Mediaș, nefiind interesat de fotbalul modest practic de echipa lui.
CFR Cluj - Petrolul 1-0 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei, e foarte mulțumit cu victoria de la Mediaș, nefiind interesat de fotbalul modest practic de echipa lui.

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 octombrie 2022 23:59 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2022 00:48

CFR Cluj - Petrolul 1-0 | Dan Petrescu, antrenorul campioanei, e foarte mulțumit cu victoria de la Mediaș, nefiind interesat de fotbalul modest practicat de echipa lui.

„Pentru mine victoria e importantă, nu mă interesează cum câștig, putem să dăm gol la ultima fază, autogol, nu contează. A fost un teren greu, adversarul s-a apărat tot meciul. Vreau să-mi felicit echipa, am câștigat 3 puncte importante. 

Îmi place ca jucătorii care intră de pe bancă să câștige meciul și să aducă ceva. Manea și Roger au intrat foarte bine, foarte conectați, ceilalți la fel. Au adus un plus azi”, a declarat Petrescu.

Decizia prin care Petrescu a câștigat cu Petrolul » Manea: „Dau mai tare cu capul de când m-am lovit”
CFR CLUJ - PETROLUL 1-0
Decizia prin care Petrescu a câștigat cu Petrolul » Manea: „Dau mai tare cu capul de când m-am lovit”

Dan Petrescu, înainte de Slavia Praga - CFR Cluj: „Ei sunt favoriți”

„Trebuie să avem o serie mai lungă fără gol primit, deși nu va fi ușor. Vom juca iar din 3 în 3 zile, facem o deplasare la Praga, apoi venim la Arad și jucăm acasă cu Slavia. Va fi o perioadă grea și sper să se întoarcă rapid Burcă și Bordeianu, avem nevoie de ei, sunt jucători importanți și vreau să am de unde să aleg”, a mai spus „Bursucul”.

Slavia e favorită, dar nu vom merge să pierdem, mergem să câștigăm. Sunt conștient de valoarea lor, dar suntem într-un moment bun, n-am pierdut de 4 meciuri în campionat, am pierdut doar cu Sivasspor, unde arbitrul n-a dat niște penalty-uri clare și a anulat un gol
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Clasamentul actualizat în Liga 1:

Mai multe știri din Liga 1:

Debut horror în Liga 1! A fost eliminat la 5 minute de la intrarea pe teren

Gică Hagi: „Am mai pierdut 2 jucători!” » Ce s-a întâmplat cu Torje și Benzar în pauza internațională

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
vasileroaita
vasileroaita  •  02 Octombrie 2022, 07:22

Felicitări! Cel mai bun antrenor din țară!!

Danpinalty
Danpinalty  •  02 Octombrie 2022, 06:30

e timpul sa-i aduca inapoi pe hoban si culio

Vezi toate comentariile (2)
Comentează