FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Dan Petrescu, primele declarații oficiale de la revenirea la CFR Cluj: „Presiunea e mai mare ca niciodată! Restul e cancan”

Dan Petrescu (53 de ani) a susținut prima conferință oficială de la reveniera la CFR Cluj.
Dan Petrescu (53 de ani) a susținut prima conferință oficială de la reveniera la CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 septembrie 2021 20:00 / Actualizat miercuri, 01 septembrie 2021 20:10

Dan Petrescu (53 de ani) a susținut prima conferință oficială de la reveniera la CFR Cluj. 

Dan Petrescu era sigur că va reveni la CFR Cluj, dar nu atât de rapid. Noul antrenor al campioanei susține că presiunea este mai mare ca niciodată în Gruia și că are nevoie și de o doză de noroc pentru a-și îndeplini obiectivele. 

Dan Petrescu: „Am revenit acasă!”

„Voi cum v-ați simți acasă? Bine, relaxat, dar conștient că trebuie să facem treabă, să avem rezultate, așa cum la CFR a fost mereu. În momentul în care m-a sunat patronul și mi-a spus să îmi fac bagajul, să vin acasă, vă dați seama că am fost fericit. Dar nu mă așteptam să mă întorc așa repede. Eram sigur că mă voi întoarce cândva. 

M-am simțit foarte bine aici, mi-am făcut prieteni, am vrut să îmi iau casă și să mă mut aici, dar din păcate am plecat la un moment dat. Nu mă așteptam să revin atât de repede. 

Am venit într-o perioadă destul de delicată, dar la meciul cu FCSB s-a văzut că echipa are calitate. Nu poți să bați cu 4-1 dacă nu ai calitate, doar cu spirit, entuziasm și organizare. E clar, avem unul dintre primele 3 loturi. Trebuie să te bați la campionat. 

Presiunea este mult mai mare decât în primul an. Atunci am venit după insolvență, acum după 4 campionate la rând. Acum, locul 2 ar fi un eșec. Noi trebuie să ne concentrăm. Cei de la FCSB și Craiova aduc jucători pe bandă rulantă, iar în Europa trebuie să facem o figură mai frumoasă. Va fi o grupă foarte grea. Știu ce înseamnă 6 meciuri în grupă, plus campionat”, a spus Dan Petrescu. 

VIDEO Dan Petrescu, primele declarații oficiale de la revenirea la CFR Cluj: „Trebuie să am noroc!”

„Trebuie să am noroc, dacă nu am, degeaba. Trebuie ca jucătorii de bază să fie apți mereu. Știu că presiunea e maximă. Oriunde e, dar la CFR e mai mare. Eu, împreună cu jucătorii, trebuie să scoatem rezultate. Restul e can-can. Că vreau să joc într-un anumit fel, că altele. 

Culio a zis mereu că vrea să fie secundul meu. Are spiritul ăla de argentinian, sigur va da 150%. Clubul avea nevoie de spirit, se pierduse. La meciul cu Steaua s-a regăsit. Dacă îl regăsim, va fi foarte bine. Va fi foarte greu, dar trebuie să reușesc să îi fac să înțeleagă că grupul e important, toată lumea. 

Sper ca fanii să se bucure că m-am întors. Eu sigur mă bucur. Poate vom fi mai aproape. La ultimul meci a fost o atmosferă incredibilă. Îi felicit! Sunt conștient, dacă nu ai rezultate, relația se strică cu toată lumea ”, a spus Dan Petrescu, în primul interviu oficial de la revenirea la CFR Cluj.

Citește și alte știri despre CFR Cluj: 

S-a stabilit programul lui CFR în Conference League » Clujenii debutează în deplasare în noua competiție europeană

OFICIAL // UPDATE CFR Cluj a prezentat primele 3 transferuri cerute de Dan Petrescu

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
1419958578348648
Sky Bet  •  01 Septembrie 2021, 23:11

Esti penibil

10156661614577582
Mircea Rusu  •  01 Septembrie 2021, 23:04

Bai Dane, tu il aduci pe Bordeianu si il dai afara pe Chipciu? ciudata mutare. Bordeianu joaca din ce in ce mai slab. Te duci tot cu batranii tai insa o sa clachezi cat de repede. Da stiu, te bazezi pe Culio care face cat 5 dar daca lipseste el,ai ... succes

1204128189733953
Mora Vasile  •  01 Septembrie 2021, 21:28
Postat de legio.sud pe 01 Septembrie 2021, 20:51

Daneee lasă can-can-ul , arbitrii sunt atuurile voastre nu mai folosi vrăjeala asta expirata .

HAHAHAHAHA.Ce gluma buna tipic olteneasca(care is un pic ***,oltenii sa nu fie dubii).Ar trebui sa o repeti din cand in cand, asa poatce te-or lua csineva in sama.tare mni ca o sa priscepi sceva dgin graiul ardelenesc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează