FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu mai primește și vești bune » 3 informații de ultim moment din Gruia

Boateng și Camora au revenit la antrenamentele „feroviarilor” / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj
Boateng și Camora au revenit la antrenamentele „feroviarilor” / Sursă foto: Facebook@ CFR Cluj

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 21:19 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 21:50

CFR Cluj l-a pierdut pe Ciprian Deac până la finalul sezonului, o lovitură cruntă pentru „feroviari” în drumul lor spre cel de-al șaselea titlu consecutiv. Dincolo de accidentarea „decarului”, Dan Petrescu a primit câteva vești bune înaintea derby-ului cu Farul de sâmbătă seara. 

Clujul a rămas fără Deac, dar la antrenamente a revenit celălalt „veteran”-simbol din lot, Mario Camora, absent în ultimele săptămâni. Fundașul stânga în vârstă de 36 de ani se antrenează cu echipa, dar, momentan, e sub semnul întrebării pentru meciul cu Farul. 

În schimb, mijlocașul „Nana” Boateng se pregătește normal, va juca aproape sigur sâmbătă!

Bîrligea nu s-a întors încă de la vraci

Celălalt jucător al CFR-ului care s-a accidentat cu Sepsi, Daniel Bîrligea, a mers să se trateze în Serbia, la vraciul Marijana Kovacevic și încă n-a revenit din Serbia, deși oficialii sperau să-l aibă la dispoziție sâmbătă! Există, însă, semnale pozitive în ceea ce-l privește pe internaționalul de „tineret”, fiind șanse mari ca acesta să fie în teren contra Farului. 

„A simțit ceva la nivel muscular, este o leziune minoră. Este la Marijana și sper să îl avem chiar şi la meciul cu Farul Constanţa. N-aş vrea să mă hazardez", a transmis Balaj zilele trecute. 

Petrescu s-a contrazis în cazul lui Bîrligea 

Bîrligea este cel mai în formă fotbalist al campioanei. A marcat în ultimele două runde, în remiza 1-1 cu CFR și victoria 2-1 cu Sepsi. Împotriva covăsnenilor, vârful a părăsit terenul șchiopătând și a spus la final: „A fost o mișcare în care apărătorul s-a urcat pe mine, dar ne refacem”. Declarațiile lui Petrescu cu privire la starea lui de sănătate au fost contradictorii, de la „o ruptură”, la „va fi apt în 3-4 zile”.

VIDEO Dan Petrescu, despre problemele de lot și jucătorii pe care i-a pierdut pe parcursul sezonului

Citește și alte știri despre CFR Cluj:

Meciul care a spulberat audiențele TV » Iată cifrele! Câți oameni s-au uitat la FCSB - Farul, CSA Steaua - Dinamo și Craiova - Rapid + A venit și ironia lui MM Stoica

Ce pierdere! Ciprian Deac nu mai joacă în acest sezon: „Operația a decurs fără probleme, dar e imposibil de înlocuit”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
1_0_1_0_reloaded
1_0_1_0_reloaded  •  20 Aprilie 2023, 09:52

Eu zic sa dezvoltati putin subiectul cu parerile contradictorii ale lui Petrescu despre starea lui Birligea. A scapat prea usor. Mai dati putin in Petrescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează