FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu, moment de senzație cu Omrani! De ce l-a dus acasă: „I-am zis că păcălește fotbalul și el mi-a răspuns: «Tati, tati»”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 decembrie 2019 21:46

Dan Petrescu (52 de ani), tehnicianul lui CFR Cluj, desemnat cel mai bun antrenor al anului în Ancheta GSP, a vorbit despre relația pe care o are cu Billel Omrani (26 de ani), fotbalist desemnat jucătorul străin al anului în aceeași anchetă. 

„El numai prostii face! Mereu îl cert! Şi la meciul cu Voluntari (n.a -, câștigat cu 4-0) a intrat rău în teren şi l-am certat. Apoi l-am adus acasă la mine şi i-am spus: «Uite aşa casă vreau să ai şi tu! Dar trebuie să munceşti pentru asta! Tu vrei să păcăleşti fotbalul, dar nu vei putea.»

Şi el: «Tati, tati», la fel ca Traore îmi zice «Tati». I-am zis: «Tati, trebuie să munceşti că altfel nu ai şanse!» Uite,  Culio a înţeles ce trebuie să facă. Și cu el am o relaţie mai strânsă, şi cu Camora, cu Deac, cu Hoban, cu majoritatea, dar sunt foarte dur cu toţi”, a declarat Dan Petrescu, potrivit TV Digi Sport. 

VIDEO // Dan Petrescu propune naturalizarea lui Billel Omrani

Vezi și: 

FCSB// New-entry pe lista lui FCSB: Vinicius! Gigi Becali vrea jucătorul rivalei CFR Cluj: „Dacă se poate, îl iau!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează