FOTBAL  »  Superliga  »  CORUPŢIE ÎN FOTBAL

Dan Petrescu: "Presiunea e imensă! CCA a făcut totul pentru ca arbitrajele să fie la înălţime"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 aprilie 2009 00:00

Unul dintre cei mai importanţi oameni din CCA, Dan Petrescu, a vorbit pentru gsp.ro despre scandalul de corupţie care a cuprins arbitrajul românesc şi spune că presiunea de pe umerii "cavalerilor fluierului" va fi mai mare de acum înainte.

"Vă daţi seama ce presiune va fi pe umerii arbitrilor de acum înainte. La noi nu se ţine cont te prezumţia de nevinovăţie, fiecare trage concluzii după prima impresie
.

Comisia Centrală s-a ocupat de arbitri, i-a trimis în Antalya, a vrut ca ei să fie cît mai bine pregătiţi pentru retur. Sînt oameni în toată firea, nu poţi să stai după ei prin ţară să le urmăreşti fiecare acţiune. Toţi vor plăti în cazul în care au făcut ceva necurat! Membrii comisiei vor efectua delegările, dar Marcel Lică va răspunde direct de ele", a explicat Petrescu pentru gsp.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
 •  14 Aprilie 2009, 18:32

tare de tot! 'CCA a facut totu'!". nici sa rid nu pot...

 •  14 Aprilie 2009, 17:47

eu cred ca ceea ce simti dumneata,d/le petrescu,nu e presiune,d/ta simti frica.ti/e frica ca vei ajunge alaturi de seful dumitale,la racoare.j.i.g.o.d.i.e i.m.p.u.t.i.ta

 •  14 Aprilie 2009, 16:57

ati uitat de ...ionica serea . astept sa pice si el... ca e manjit pana in maduva oaselor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează