FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - VIITORUL 2-0

Dan Petrescu râde de echipa lui Hagi: "A avut vreo ocazie? Parcă una din lovitură liberă" » Despre ultimul supertransfer: "O lună îl țin pe bară"

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 iulie 2017 23:27

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a vorbit despre primul succes pe banca noii echipe, scor 2-0 cu Viitorul. Își laudă elevii și felicită conducerea clubului pentru aducerea vârfului senegalez Ibrahima Balde (28 de ani). Detalii despre supertransfer aici

"Nu prea am câștigat pe nicăieri primul meci acasă pe unde am fost. Mă bucur, mai ales că vine în fața campioanei de anul trecut. Echipa de acum a Viitorului e mai bună decât cea de anul trecut. 

Atitudinea jucătorilor a fost foarte bună. Am studiat mult echipa lui Gică. Știam că joacă având pase scurte, între linii. Mă așteptam ca Urko să înscrie cu capul, dar a făcut-o cu piciorul. Iar ocazia cu capul a ratat-o. L-am văzut motivat la antrenamente și de aceea l-am băgat.

Azi sunt mulțumit de tot! Nu țin minte o ocazie a Viitorului. Vă rog să-mi spuneți. Parcă un șut din lovitură liberă. Deci am făcut un joc foarte bun. Eu pe Viitorul n-am văzut-o pe viu până acum, iar azi m-a impresionat. Sigur se va bate din nou la campionat", a zis Dan Petrescu la TV Digi Sport. 

Despre achiziții, "Bursucul" a spus:

"Le mulțumesc celor din conducere pentru că mi l-au adus pe Balde. O lună nu o să-l bag, pentru că nu va fi gata fizic. Dar când va fi gata, sigur va face diferența. 

E posibil să mai vină unul sau doi jucători. Unul dintre ei a mai fost în România, probabil îl știți, iar celălalt nu cred. Nu spun mai multe detalii". 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
584084915065466
Andrei Olaru  •  23 Iulie 2017, 09:44

Ce înseamnă sa faci umbra pământului degeaba in meseria pe pe care te faci ca o practici! Ziaristul lui peste, unde vezi ca a ras Dan Petrecu de echipa adversa? Eu in locul lui v-as da in judecată. Hagi e unul din cei mai buni prieteni ai lui de pe timpul când se juca fotbal și aveam naționala. Retrogradaților!

vasy86le
vasy86le  •  23 Iulie 2017, 09:42
Postat de Muzzi Ciprian pe 23 Iulie 2017, 08:20

a zis-o ca sa faca misto si sa-l intepe pe Hagi! ba a specificat ca "s-au intarit!" cu herea si constantin! :D tot la misto! hagi daca vrea rezultate ar trebui sa renunte dracu la boli fundas dreapta si sa joace cu benzar! si eventual la mijloc, cicaldau! iar baga echipa cu improvizatii ,ca in supercupa si dupa zice "atat am putut"!

E cam devreme sa faca mistouri, mai e mult pana la final.

blatistu49
blatistu49  •  23 Iulie 2017, 09:13

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează