FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Petrescu s-a convins după două meciuri de jucătorul transferat în iarnă: „Nu mi-a demonstrat că e foarte bun”

Dan Petrescu l-a scos pe Roger de pe listă: „Nu toți fac față la CFR Cluj”
Dan Petrescu l-a scos pe Roger de pe listă: „Nu toți fac față la CFR Cluj”

Articol de , - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 18:38 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 18:38

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, nu se mai bazează pentru finalul play-off-ului pe Roger (26 de ani, extremă stânga) și Cătălin Itu (22, mijlocaș central), informație dezvăluită în exclusivitate de GSP.ro. „Bursucul” a motivat decizia în cazul brazilianului venit de la UTA. 

CFR a achitat 150.000 de euro pentru Roger în această iarnă, iar UTA a păstrat și 10% dintr-un viitor transfer. Extrema a prins doar două partide în tricoul ardelenilor.

Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri
CFR Cluj - FCSB
Situație stranie înainte de CFR - FCSB » Avantaj neașteptat pentru roș-albaștri

VIDEO / Dan Petrescu l-a scos pe Roger de pe listă: „Nu toți fac față la CFR Cluj”

„Roger a suferit foarte mult, la fel ca Boateng, când a venit la echipă. N-a reușit să se impună, dar asta nu înseamnă că nu poate reveni în vizorul primei echipe în viitor. Ieri a jucat la echipa a doua, am fost să-l văd. Poate impactul cu CFR nu a fost așa cum ne-am dorit. Nu orice jucător care vine la CFR se impune. Gândiți-vă câți jucători au plecat de când sunt eu la CFR.

Aici e presiune maximă și se vrea mereu câștigarea campionatului. Dacă nu faci față imediat, nu te așteaptă nimeni, nici pe mine, nici pe el. Dar eu cred în calitățile lui Roger în continuare, cred că la un moment dat va exploda, dar pentru moment nu a reușit să-mi demonstreze la antrenamente că e foarte bun”, a declarat Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Roger și Itu, excluși din lotul lui CFR Cluj: Cvek și Letica, IN

În locul lor, campioana i-a adăugat pe listă pe Lovro Cvek (26 de ani, mijlocaș ofensiv), ultima dată la Zorya Lugansk, așa cum GSP a anunțat încă de miercuri, și pe goalkeeperul croat Karlo Letica (25).

Petrescu s-a convins după două meciuri de jucătorul transferat în iarnă: „Nu mi-a demonstrat că e foarte bun”
Itu lângă Roger, când brazilianul încă era jucător la UTA

Itu a revenit de asemenea în iarnă la CFR, după împrumutul întrerupt de la Dinamo. Mijlocașul a bifat tot două jocuri, în total puțin peste 45 de minute.

CFR Cluj a crezut că Cvek poate fi adăugat listei

La momentul la care FIFA a adăugat o derogare în regulamentul de legitimare a fotbaliștilor, forul mondial a precizat că echipele pot adăuga până la doi jucători din Ucraina până la finalul sezonului.

În România, cluburile sunt nevoite să înlocuiască un jucător de pe listă pentru a legitima fotbaliști din Ucraina.

„Pentru că excepția dispusă de FIFA e de fapt o recomandare, nu o regulă care trebuie implementată obligatoriu în toate țările, așa am înțeles. E o decizie care trebuie respectată. Inițial, credeam că putem să-l adăugăm pe listă pe jucător, dar, într-un final, Cvek va înlocui un alt fotbalist de pe listă pentru acest final de campionat”, a declarat Balaj pentru GSP.ro.

VIDEO / Tot ce trebuie să știi înaintea derby-ului CFR Cluj - FCSB

Alte știri despre CFR Cluj:

Paradox pentru CFR Cluj » Gruia se umple doar cu FCSB
CFR CLUJ - FCSB
Paradox pentru CFR Cluj » Gruia se umple doar cu FCSB
CFR Cluj - FCSB e și duelul portarilor » Cum sunt văzuți Hindrich și Târnovanu: „Unul are reflexe bune, celălalt comunică bine cu apărarea”
CFR CLUJ - FCSB
CFR Cluj - FCSB e și duelul portarilor » Cum sunt văzuți Hindrich și Târnovanu: „Unul are reflexe bune, celălalt comunică bine cu apărarea”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
archibald
archibald  •  17 Aprilie 2022, 10:25

Un brazilian fără dribling este ca un manelist fără taraf!

gicapuia
gicapuia  •  17 Aprilie 2022, 09:10

Pai sa i se retina din salariu banii astia. La orice firma serioasa daca aduci un prejudiciu ( indiferent ca e din incompetenta , neglijenta etc) esti bun de plata. La citi jucatori aiurea a luat Petrescu la Cluj, nu-i ajungeau toti banii incasati de la Varga sa plateasca prejudiciul .

120403930569044
Razvan Mihailescu  •  17 Aprilie 2022, 08:04

Si cu sumudica tot pe primul loc erau, si nu prapadeau atatia bani, nu i asa grozav ca antrenor cum se crede

Vezi toate comentariile (5)
Comentează