FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu și prima problemă la CFR: „Nu sunt mulțumit de lotul pe care îl am” + decizie importantă: „Vor fi titulari”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 martie 2019 17:00

Dan Petrescu (51 de ani) a susținut prima conferință de presă după revenirea la CFR Cluj. 

  • CFR Cluj se va duela, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, sâmbătă, de la ora 21:30.

„Ne-am antrenat forte bine săptămâna asta. În play-off fiecare meci este o finală. Minteuan a reușit cinci victorii la rând, presiunea este pe mine la acest meci. Un egal sau o înfrângere și începe cutremurul. Astra are un lot puternic, are doi golgheteri, pe Alibec și Llullaku. Vor juca în cupele europene”, a declarat Petrescu.

Petrescu nu este mulțumit de lotul pe care îl are și va lua o decizie importantă pentru meciul cu Astra: „Nu este același lot pe care l-am lăsat. Aș fi vrut mai mulți jucători, aș fi vrut să fac două echipe, una în campionat și una în cupă. Cred că voi debuta 2-3 tineri, vor fi chiar titulari, trebuie să am încredere în ei și să le dau șansa să joace la echipa mare”.

REGRETUL LUI PETRESCU

„Bursucul” a reușit să cucerească titlul cu gruparea din Gruia în sezonul trecut. Însă, înainte de a evolua în cupele europene a plecat în China la Guizhou Hengfeng.

„Am suferit când am plecat de la CFR Cluj și nu am jucat în cupele europene. Asta vreau anul acesta, vreau să joc cu CFR în cupele europene”, a mărturisit noul antrenor a lui CFR Cluj.

Desemnat de trei ori cel mai valoros tehnician român al anului, Petrescu le-a mai pregătit pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Dinamo Moscova, Al Arabi, Al Nasr şi Guizhou Zhicheng.

„Dacă vine la mine un conducător să îmi dea indicații eu îi spun clar răspunzi tu de meci? Dacă răspunde de rezultat, atunci îl ascult. Eu trebuie să iau toate decizile, legate de tot, de căpitan, de echipa de start, de cantonament etc..” Dan Petresc, antrenor CFR

Citește și:

 GSP LIVE // Cornel Dinu recunoaște: „Am luat bani necinstiți din fotbal” + „M-a sunat George Maior, șeful SRI. Erau la stadion pregătiți să facă arestări”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  29 Martie 2019, 19:18
Postat de Ciolomic Florin Calin pe 29 Martie 2019, 19:12

Bufoni sunt pescarii de la gsp. Petrescu a antrenat si la Kuban Kransnodar. Dar nu are rost sa amintiti de aceasta perioada ptr ca aici a avut rezultate. Iar voi, limbrici gusati, nu doriti sa amintit de asta.

Da, a antrenat si la Kuban Krasnodar si astia n-au trecut. Insa nu sunt de acord cu partea cu "a avut rezultate". A castigat ceva cat a stat la Kuban si nu imi mai aduc eu aminte?

1999381456760935
Ciolomic Florin Calin  •  29 Martie 2019, 19:12

Bufoni sunt pescarii de la gsp. Petrescu a antrenat si la Kuban Kransnodar. Dar nu are rost sa amintiti de aceasta perioada ptr ca aici a avut rezultate. Iar voi, limbrici gusati, nu doriti sa amintit de asta.

104343947122875
Anton Pan  •  29 Martie 2019, 17:54

Bursucul bufon continua traditia praduielilor facute de insolventii condusi de pazcany-varga. Se plange ca nu are lot, dar nici nu are nevoie, avand in vedere plocoanele primite de la arbitrii smenari si bunavointa membrilor cooperativei de play-off. Era nevoie doar de un nume mare (minteuan nu indeplinea conditia) in spatele caruia sa se opereze asa cum s-a facut deja in mlastina din gruia, in 2008, 2010, 2012 si 2018!!! Bravo baieti faceti-i la buzunare, pentru ca sunteti in tara tuturor posibilitatilor: Romanica!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează