FOTBAL  »  Superliga  »  CADOU

CFR CLUJ. Dan Petrescu, șocat de un fost jucător: „ A venit la nunta lui Ropotan și mi-a dat un cadou de 15.000 de euro! Mi-a spus «Te-am iubit»”

Dan Petrescu și-a impresionat jucătorii la toate echipele
Dan Petrescu și-a impresionat jucătorii la toate echipele

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 15:25

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, și-a amintit de o poveste cu atacantul german Kevin Kuranyi.

Tehnicianul campioanei din Liga 1 a povestit cum Kevin Kuranyi, fostul său elev de la Dinamo Moscova, i-a făcut cadou un ceas de 15.000 de euro când a venit în România.

„Kuranyi era un fotbalist fantastic. După ce s-a retras a venit în România la nunta lui Adrian Ropotan. Mi-a dat un ceas Rolex de vreo 15.000 de euro. Nici nu am vrut să mă uit la cadou. După vreo săptămână sau după vreo lună l-am deschis. Am crezut că e ceva parfum. L-am sunat și mi-a spus «Te-am iubit, ca antrenor»”, a declarat Dan Petrescu pentru Prosport.

„Am avut mereu o relație fantastică cu atacanții. Mazilu, Curelea, Jo, Teixeira. Apoi în Emirate aveam un atacant, Paulinho. Au mai fost Dănălache, Bilașco, Traore, pe care îl am și acum, și Bucur. Pe jucătorii din atac îi ții minte”
Dan Petrescu

Dan Petrescu a numit cel mai mare antrenor din istoria României

Dan Petrescu consideră că Anghel Iordănescu (69 de ani) este cel important tehnician din istoria României. 

„Pentru mine, cel mai bun antrenor român a fost Anghel Iordănescu. Nu spun asta fiindcă mi-a dat el premiul de antrenorul anului în Gala Gazetei. Ca rezultate, poate Lucescu a fost mai bun la echipele de club, dar la națională n-are cum să se compare cineva cu Iordănescu! Voi spuneți Generația de Aur. Era o echipă bună, așa e, dar fără un antrenor ca Iordănescu nu ar fi avut acele rezultate. Nea Puiu se consulta cu jucătorii importanți. Părea dur, însă erau și momente în care se deschidea față de noi”, a declarat Dan Petrescu pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Dan Petrescu, descris de Andrei Burcă: „Cuvântul «perfecționist» este cel care îl descrie perfect”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Dan Petrescu, enervat de Alexandru Chipciu: „Băi, nebunule!”

Gigi Becali a pus ochii pe atacantul unei rivale! E gata să-l dea la schimb pe Harlem Gnohere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
romulus65
romulus65  •  03 Mai 2020, 23:49
Postat de emil1986 pe 03 Mai 2020, 17:44

Da, dar a calificat Romania la 4 turnee finale ale CM si CE, ajungand la editia din 1994 in sferturi de finala, cea mai mare performanta, ever, obtinuta de edchipa nationala de fotbal a Romaniei.

Da dar a si avut o generatie foarte buna. Ma refer la.calificarile de la C.M. din 1994 si 1998 si la C.E. din 1996. Cu generatia aia de fotbalisti si alti antrenori ar fi devenit mari peste noapte. Cand nu a mai avut un lot asa de valoros s-a chinuit sa califice Nationala la C. E. 2016. Eu ii respect parerea lui Dan Petrescu, ca doar a fost fotbalist si a fost antrenat de Anghel Iordanescu, dar cred ca este subiectiva.

emil1986
emil1986  •  03 Mai 2020, 17:44
Postat de corectu pe 03 Mai 2020, 17:28

Iordănescu era antrenor secund și jucător la Steaua în 1986.

Da, dar a calificat Romania la 4 turnee finale ale CM si CE, ajungand la editia din 1994 in sferturi de finala, cea mai mare performanta, ever, obtinuta de edchipa nationala de fotbal a Romaniei.

corectu
corectu  •  03 Mai 2020, 17:28

Iordănescu era antrenor secund și jucător la Steaua în 1986.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează