LIGA 1  ·  CFR CLUJ

Dan Petrescu știe echipele care nu vor avea probleme din cauza coronavirusului: „Lor le va fi mai ușor”

Dan Petrescu FOTO: Facebook @cfr1907
Dan Petrescu FOTO: Facebook @cfr1907

Vineri, 22 Mai, 20:10

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul campioanei CFR Cluj, e nerăbdător ca meciurile din Liga 1 să fie reluate și crede că formațiile bogate vor trece mai ușor peste criza provocată de coronavirus. 

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a dat a anunțat că Liga 1 ar putea fi reluată pe 13 iunie. Dan Petrescu încearcă să pună toate detaliile la punct până în acel moment. 

Dan Petrescu: „E cea mai ciudată perioadă”

„A fost şi încă este cea mai ciudată perioadă din viaţa oricărui om. În ultimii 50 de ani nu au mai fost probleme asemănătoare, poate doar la Revoluţia din 1990 am mai stat închis aşa de mult în casă! E foarte greu, mai ales pentru oamenii care sunt obişnuiţi să facă mişcare, dar trebuie să facem ceea ce ne transmit autorităţile, pentru siguranţa sănătăţii noastre şi a celor din jur”, a spus Petrescu pentru LPF.

Dan Petrescu: „Va fi greu să fim la nivel optim”

„A fost o pauză lungă, cum nu suntem obişnuiţi noi, cei din fenomenul fotbalistic. Va fi greu să-i capacităm, să-i readucem la nivelul optim pentru startul competiţiei, însă vom munci, după regulile impuse de către autorităţi, pentru a reuşi să fim pregătiţi la startul competiţiei! În această perioadă, orice antrenor trebuie să gestioneze foarte bine antrenamentele. După o perioadă atât de lungă de pauză, nu este uşor să îi readuci pe jucători la parametrii fizici optimi. Cel mai probabil, cluburilor mari, cu bugete mari, le va fi mult mai uşor să depăşească această perioadă”,a concluzionat antrenorul celor de la CFR Cluj. 

VIDEO / Viitorul investește în tehnologie anti-COVID-19

Citește și alte știri despre CFR Cluj:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1