FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu a răbufnit după Young Boys - CFR Cluj: „Eu eram luat la mișto, dar cu mine nu se vedea diferența!”

Dan Petrescu // FOTO: Imago +6   FOTO
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 august 2021 21:54 / Actualizat miercuri, 11 august 2021 22:05

Dan Petrescu (53 de ani) a avut o răbufnire în direct la TV, când a vorbit despre elvețienii de la Young Boys, care i-au eliminat pe CFR Cluj în turul III din preliminariile Champions League, 1-1 la Cluj și 3-1 la Berna.

Fost campion cu CFR Cluj, Dan Petrescu a spus că Young Boys nu e mai puternică decât echipele pe care CFR le-a întâlnit în mandatul lui în cupele europene.

„Lumea a spus că este o mare diferență între noi și Young Boys și că suntem departe de ei. Poate e adevărat, poate nu. Dacă spuneam eu asta, eram luat la mișto! Când ziceam «Mamă, ce bună e Astana! Mamă, ce bună e Young Boys», dar când venea meciul nu se vedea diferența.

Nu s-a văzut diferența cu Sevilla, Lazio, Celtic sau Dinamo Zagreb. Au meciuri echilibrate și multe au fost câștigate. Dar nu cred că Young Boys e mai bună ca Celtic, Dinamo Zagreb sau Rennes!  Lumea spune că e diferență prea mare. Eu nu cred. 

A mai spus lumea că Dan Petrescu e un antrenor defensiv. Vă rog, uitați-vă să vedeți că CFR Cluj a avut cel mai bun atac”, a spus Dan Petrescu la emisiunea „DigiSport Special”.

Marius Șumudică: „Young Boys, net superioară”

„Am întâlnit o echipă net superioară, mai bună decât noi, trebuie să privim lucrurile în realitate și să spunem adevărul. Este o echipă care ne-a pus sub presiune tot timpul, atât la Cluj, cât și aici, de aceea am preferat să joc cu 3 fundași centrali. Știam forța lor de atac, au jucători de viteză, care 1 contra 1 rezolvă situația, și am vrut să merg la jocul retur cât mai mult la 0-0, apoi să-i surprindem. 

Am marcat foarte devreme, apoi ne-au presat, am facilitat și noi prin niște greșeli individuale, dar una peste alta s-a calificat echipa mai bună, trebuie să fim realiști. Clar este o echipă foarte puternică, anul trecut această echipă a bătut Leverkusen în Germania, 2-0. La nivelul ăsta întâlnești echipe foarte puternice. Fanii din tribune i-au împins tot timpul, la 1-0 pentru noi cântau de parcă ei ar fi marcat.

Nu este ușor. Trebuie să trecem peste acest eșec, în două zile avem un meci important de campionat, iar săptămâna viitoare trebuie să ne pregătim pentru play-off-ul de Europa League, având în vedere că suntem oricum calificați în grupele Conference League”, a spus Șumudică în cadrul conferinței de presă. 

VIDEO Totul despre CFR Cluj - Farul 

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Șefii lui CFR Cluj, bulversați după eliminare: „E șocant, nu mi-a venit să cred!” » Prima „înțepătură” la adresa lui Șumudică

Loganul s-a făcut Lăstun » MM Stoica „i-a plătit-o” lui Șumudică, după eliminarea CFR-ului din Champions League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (51)
dodo001
dodo001  •  15 August 2021, 17:28
Postat de sibelius pe 12 August 2021, 10:01

Iordanescu jr. a pleacat pentru ca stia ca trebuie sa schimbe foarte mult lotul. Sumudica e incompatibil cu un club gen CFR.

E foarte greu pentru Petrescu dar si pentru Iordanescu sa isi gaseasca cluburi in care sa aibe conditiile si increderea de la CFR

talpaiadului
talpaiadului  •  12 August 2021, 20:17
Postat de vasileroaita pe 12 August 2021, 09:44

Uite ca imi dai dreptate! Da, la greu conducerea nu spunea nimic, suporterii nu spuneau nimic! Doar presa de o anumita orientare se exprima!! La fel cum se exprima si la bine!!

N-ai inteles nimic din ce am spus eu acolo...

fanu
fanu  •  12 August 2021, 14:35
Postat de sibelius pe 12 August 2021, 10:01

Iordanescu jr. a pleacat pentru ca stia ca trebuie sa schimbe foarte mult lotul. Sumudica e incompatibil cu un club gen CFR.

Eu chiar nu am inteles de de a plecat Iordanescu, cu sau fara remaniere de lot tot campion era si avea, pentru un timp macar, increderea clubului. Cred. Dar cine stie ce dedesubturi or mai fi .

Vezi toate comentariile (51)
Comentează