LIGA 1  ·  RAPID - GAZ METAN, VINERI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dan Roman ar putea reveni pe teren la 8 luni distanţă de la accidentarea horror

Articol de — Miercuri, 06 August 2014, 00:00

Veşti bune pentru Dan Roman! Atacantul celor de la Gaz Metan a revenit de două săptămîni la antrenamente alături de colegii săi, iar vineri ar putea bifa şi primele minute într-un meci oficial după 8 luni!
Vîrful de 28 de ani s-a ales cu o fractură de tibie şi peroneu în decembrie 2013, la meciul cu FC Botoşani, după o intrare dură a lui Ciprian Dinu. După o lungă perioadă de recuperare, Roman se pregăteşte acum normal şi ar putea fi oprit în lot pentru meciul cu Rapid, programat vineri, de la ora 21:00, pe Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO.

"O să am în seara asta o ultimă discuţie cu antrenorul Cristi Dulca. Cred că aş putea face faţă în jur de 15 minute pe final de meci. Voi fi 100% pregătit fizic după întreruperea campionatului din septembrie", a spus Dan Roman pentru GSP.RO.

Cristi Dulca se gîndeşte să apeleze la Roman, avîndu-l disponibil doar pe Buziuc în ofensivă, Vitinho şi Tîrnovan fiind accidentaţi.Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1