FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu anunță câți jucători de la Rapid sunt în pericol: „Să nu vă închipuiți că noi nu dezbatem așa ceva”

Dan Șucu și Daniel Niculae vor avea mult de muncă în vară / foto: Raed Krishan
Dan Șucu și Daniel Niculae vor avea mult de muncă în vară / foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 29 aprilie 2023 17:08 / Actualizat sambata, 29 aprilie 2023 19:08

Dan Șucu, finanțatorul celor de la Rapid, anunță că cele cinci etape rămase din play-off vor fi decisive pentru evaluarea jucătorilor aflați la final de contract. De prestația avută în aceste meciuri depinde viitorul lor în Giulești, avertizează Șucu.

„E un club cu presiune aici. Evident că e și presiunea pusă de galerie, şi presiunea pusă de stadion, de suporteri. Să nu vă închipuiţi că noi, dacă nu vorbim şi nu dezbatem lucrurile în public, nu avem o grămadă de discuţii în intern, cu ce avem de făcut mai departe, ce se va întâmpla cu fiecare. 

Acum e momentul în care se decide ce se întâmplă cu fiecare jucător, în ce măsură rămâne sau i se prelungeşte contractul, nu i se prelungeşte contractul, vine altcineva, rămâne cel care este acum”, a comentat Șucu. 

Ce s-ar fi întâmplat în Superligă dacă era activ criteriul solicitat de deținătorul drepturilor TV » Doar 4 cluburi puteau obține bonusul promis
DREPTURI TV
Ce s-ar fi întâmplat în Superligă dacă era activ criteriul solicitat de deținătorul drepturilor TV » Doar 4 cluburi puteau obține bonusul promis

Dan Șucu: „În jur de șapte-opt jucători sunt la final de contract”

Întrebat câți jucători se află la final de contract și sunt în pericol de a părăsi clubul, Șucu a spus:

Trebuie să vorbiţi cu Nico (n.r. - Daniel Niculae) În jur de şapte-opt. Se evaluează totdeauna prelungirea contractului. Bine, şi la cei care mai au un an sau doi ani se discută de prelungirea pe încă un an sau nu, pe doi ani sau nu”, a spus Dan Șucu, conform Orange Sport

E perioada în care evaluările sunt cât se poate de temeinice, pentru că într-o perioadă de genul ăsta, un jucător... tot timpul trebuie să joace bine, dar într-o perioadă de genul ăsta trebuie să joace cel mai bine.

- Dan Șucu, finanțator Rapid

„Mutu rămâne și sezonul viitor la Rapid”

Săptămâna trecuă, acționarul Victor Angelescu vorbea despre modul în care va arăta strategia Rapidului campionatul viitor: Adrian Mutu continuă pe bancă, cel puțin cinci jucători părăsesc clubul în vară și tot atâția urmează să fie aduși în Giulești.

„În mod sigur, Adi Mutu va fi antrenorul Rapidului și în sezonul următor! Deja am început să ne creionăm o strategie încă de la începutul play-off-ului și să ne gândim la jucătorii pe care-i vrem, dar asta nu înseamnă că nu evaluăm jucătorii pe care-i avem în acest moment.

Dar, normal, strategia e creionată, deja am început anumite discuții. Cred că va trebui să efectuăm 5-6 transferuri în vară, iar la plecări numărul e similar”, spunea Angelescu, la GSP Live.

VIDEO Cum arată circuitul transferurilor la Rapid » Dezvăluiri din interior

Citește și alte știri despre Rapid: 

Prima imensă plătită de Dan Șucu la Rapid pentru victoria cu FCSB: „Nu știu dacă vreo echipă din România își permite” + Anunț EXPLOZIV: „Depășim la salarii pe toată lumea în noul sezon”

EXCLUSIV Cum arată circuitul transferurilor la Rapid » Dezvăluiri din interior: „Stăm ore întregi închiși în birou” + Ce mutări se pregătesc în vară

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ED_BAD
ED_BAD  •  20 Iulie 2023, 08:41
Postat de Aless45 pe 20 Iulie 2023, 00:38

Așa Răspundere ***

Ce ai pățit mamaie? Te-ai trezit și tu acum, dupa un an de la discutie? :)) Te furase somnul cu gazeta in brate, este?! Si pare ca ai fost și răcit când ai fost mic si nu ti-au dat chiar toate pastilele... :))

Aless45
Aless45  •  20 Iulie 2023, 00:38
Postat de ED_BAD pe 01 Mai 2023, 02:16

Avem strategia asta cu jocul dur doar cand jucam cu prostii. Avem doar 4 meciuri pe sezon cu steaua voastra - cea mai proasta. In rest, jucam frumos, prostul satului ce esti!

Așa Răspundere ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ED_BAD
ED_BAD  •  01 Mai 2023, 02:16
Postat de Aless45 pe 30 Aprilie 2023, 00:56

Așa ne gândeam și noi că aveți o strategie strâns legată alaturi de Burleanu și Vasaras-(jocul la rupere)-o noua strategie CCA pusă în practică de Rapid sub conducerea domnului Sucu

Avem strategia asta cu jocul dur doar cand jucam cu prostii. Avem doar 4 meciuri pe sezon cu steaua voastra - cea mai proasta. In rest, jucam frumos, prostul satului ce esti!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează