Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 07:27 / Actualizat duminica, 05 noiembrie 2023 09:53

Acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, se așteaptă ca trupa din Giulești să facă un meci bun contra celor de la FCSB, în capul de afiș al rundei cu numărul 15 din Superliga, în ciuda faptului că alb-vișiniii nu se pot baza pe mai mulți fotbaliști de bază, precum Albion Rrahmani, Claudiu Petrila sau Xian Emmers

  • FCSB - Rapid se joacă duminică, 5 noiembrie, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Duminică seară, pe Arena Națională din București, FCSB și Rapid se întâlnesc în runda cu numărul 15 din Superliga, ultima a turului sezonului regular. 

Adrian Mititelu, izbucnire FURTUNOASĂ după derby: „Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare. Mi-au atacat familia într-un mod barbar! CSU e echipa sistemului”
CSU CRAIOVA - FCU CRAIOVA 1-1
Adrian Mititelu, izbucnire FURTUNOASĂ după derby: „Din momentul ăsta, suntem într-un război de 10 ori mai mare. Mi-au atacat familia într-un mod barbar! CSU e echipa sistemului”

Dan Șucu, acționarul majoritar din Giulești, crede că echipa pe care o conduce se poate impune în fața liderului FCSB, chiar dacă echipa antrenată de cuplul Elias Charalambous - Mihai Pintilii este liderul clasamentului la zi din campionat și nu a mai pierdut în Liga 1 din 28 august, când ceda la Arad în fața celor de la UTA, 1-2. 

FCSB nu a mai câștigat însă în campionat de aproape o lună, de pe 7 octombrie, când se impunea în deplasarea cu FC Botoșani, 1-0. Au urmat două remize consecutive în Superliga, 0-0 cu FC Voluntari și 2-2 cu Petrolul Ploiești. 

Dan Șucu a prefațat partida FCSB - Rapid: „Va fi un meci al orgoliilor”

„Va fi un meci al orgoliilor la toate capitolele. Va fi un meci al orgoliilor între suporteri, va fi un meci al orgoliilor între jucători și da, va fi un meci al orgoliilor și între patroni, între mine și domnul Becali.

Nu putem să nu spunem și că avem mulți fotbaliști accidentați. Va fi un meci foarte important pentru jucători și pentru fanii noștri. 

Ne ducem să câștigăm împotriva lui FCSB cu toate problemele care le avem. Mă bazez pe determinare, pe ambiția noastră, chiar dacă suntem un Rapid rănit”, a declarat Dan Șucu, potrivit Fanatik

Dan Șucu, acționar majoritar Rapid: „Sunt convins că putem să câștigăm și împotriva lui FCSB”

„În momentul de față, sunt convins că putem să câștigăm și împotriva lui FCSB. Va fi un meci foarte, foarte, foarte greu. 

Vom întâlni o echipă extrem de bună, o echipă cu jucători valoroși, dar eu cred că gândirea tactică și strategică a lui Bergodi, determinarea jucătorilor noștri, fanii care vor veni să ne susțină vor fi decisive. 

Sper să reușim să câștigăm împotriva lui FCSB sau să plecăm neînvinși din această partidă foarte importantă cu liderul campionatului”, a mai afirmat Dan Șucu. 

Dan Șucu: „Mi-ar fi plăcut să întâlnim echipa domnului Becali în niște condiții echidistante”

Acționarul majoritar al Rapidului a mai spus că ar fi preferat să întâlnească FCSB într-un moment în care alb-vișiniii s-ar fi putut baza pe toți jucătorii. 

„Mi-ar fi plăcut însă să întâlnim echipa domnului Becali în niște condiții, să zicem așa, oarecum echidistante, în sensul că altfel ar fi arătat Rapidul cu Rrahmani, cu Petrila, cu Emmers împotriva lui FCSB. 

În mod sigur, toți ceilalți jucători care vor intra pe teren vor da totul, pentru că mie asta mi-a plăcut cu Universitatea Craiova (n.r. în victoria cu 2-0 a Rapidului). 

Băieții ăștia își dau sufletul și merită respectul meu, merită respectul galeriei, merită respectul nostru, al tuturor. 

Sunt foarte mândru de actuala echipă a Rapidului și sunt convins că ne vor face mândri și împotriva lui FCSB”, a mai zis Dan Șucu. 

VIDEO. Match Preview FCSB - Rapid

Citește și: 

FCSB a anunțat câte bilete s-au vândut pentru derby-ul cu Rapid + moment important: „Prima discuție cu cărțile pe masă, fără menajamente”

Scene revoltătoare la Craiova! Un mesaj vulgar la adresa familiei Mititelu a fost vizibil mai bine de 20 de minute și la TV

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”