FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A stat lângă Dan Șucu și Victor Angelescu în autocar și cere demiterea lui Cristiano Bergodi: „Să fie schimbat!”

Cristiano Bergodi / Foto: GSP.ro
Cristiano Bergodi / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 31 martie 2024 09:50 / Actualizat duminica, 31 martie 2024 09:55

Eșecul suferit de Rapid, scor 1-2, pe terenul Universității Craiova a lăsat o puternică dezamăgire în tabăra „alb-vișinie”. Nicolae Cristescu, fost finanțator al giuleștenilor care a văzut meciul alături de acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu, este de părere că antrenorul Cristiano Bergodi ar trebui să fie demis.

Cristescu a subliniat totuși că tehnicianului italian trebuie să i se impună să câștige în următoarele două, trei etape, iar ulterior, dacă nu atinge obiectivul, să fie dat afară de la Rapid.

Nicolae Cristescu consideră că Bergodi ar trebui să fie demis de la Rapid

Ovidiu Herea îi distruge pe jucătorii de la Rapid: „Prea se cred vedete toți. Ce e asta?”
Craiova - Rapid
Ovidiu Herea îi distruge pe jucătorii de la Rapid: „Prea se cred vedete toți. Ce e asta?”

„După părerea mea, da, Cristiano Bergodi este în pericol. Eu zic că Bergodi ar trebui să fie schimbat.

Ar trebui să-i impui victorii în următoarele etape, în următoarele 2-3 meciuri. Joc superb în prima repriză, iar în a doua repriză n-am mai jucat nimic. Nimeni nu mai vorbește. Suntem extrem de triști, de abătuți.

Nu avem nicio explicație. Niciunul nu știe ce să zică. Va fi un drum de întoarcere al tristeții. Nu înțelege nimeni nimic după o primă repriză în care ai dominat. Suporterii au cântat absolut tot meciul.

Am stat o jumătate de oră după finalul meciului ca să se elibereze stadionul. Suporterii au cântat, au susținut echipa în continuare. Echipa a venit la peluză. Suporterii nu i-au contestat sub nicio formă.

Toată peluza a cântat. Este o galerie deosebită, rar am văzut așa ceva. Au avut un comportament bun. Nu a înjurat nimeni conducerea, nu există așa ceva. N-a fost nicio incitație.

Am stat de vorbă cu Jandarmeria și ne-au felicitat. Nimeni nu vorbește. În proporție de 90% cu titlul s-a terminat”, a declarat Nicolae Cristescu, conform fanatik.ro

El s-a arătat șocat de faptul că Rapid nu a putut să țină de rezultat, deși a deschis scorul la începutul părții secunde, iar aproape pe tot parcursul reprizei a doua a evoluat în superioritate numerică împotriva Universității Craiova.

Nicolae Cristescu a descris atmosfera tristă din tabăra Rapidului

„N-am mai văzut așa ceva decât la Rapid. Noi suntem Rapidul din Giulești, iubește-l și ai să înnebunești. Este incredibil! Am dominat copios în prima repriză, Craiova a avut doar o jumătate de ocazie. Ai 1-0, joci în superioritate numerică, iar în a doua repriză…

N-am nicio explicație logică. Am stat chiar lângă Dan Șucu și Victor Angelescu. Nimeni nu înțelege nimic. Normal că suntem șocați. Ai 1-0 și nu poți să ții de rezultat, ești în superioritate numerică.

Tristă rău atmosfera. Nu am nicio explicație logică, pe cuvântul meu. Am fost extrem de mulți suporteri, s-a văzut. Noi am făcut spectacol în tribune, dar echipa a făcut un spectacol penibil”, a spus Nicolae Cristescu, potrivit sursei citate.

VIDEO Universitatea Craiova - Rapid. Cristiano Bergodi, furibund la conferința de presă: „Am făcut harakiri! Greșim mult din punct de vedere tactic”

Citește și:

Îl demite Șucu pe Cristiano Bergodi? Afirmația fostului șef din Giulești: „Acum, după meciul cu Craiova!”
CSU Craiova - Rapid 2-1
Îl demite Șucu pe Cristiano Bergodi? Afirmația fostului șef din Giulești: „Acum, după meciul cu Craiova!”
Mihai Rotaru a intrat în direct imediat după victoria cu Rapid! Mesaj fără precedent pentru selecționerul Iordănescu
CSU Craiova - Rapid 2-1
Mihai Rotaru a intrat în direct imediat după victoria cu Rapid! Mesaj fără precedent pentru selecționerul Iordănescu

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (36)
Aliluia
Aliluia  •  03 Aprilie 2024, 01:33
Postat de EmanuelUdrea pe 01 Aprilie 2024, 01:55

Nu e nici o confuzie. Rușine a fost și cu Iașiul, rușine e și cu CSU.

Da’ cine i Rapid asta de este decretat prin lege ca trebuie sa castige ei tot? Au pierdut asa cum pierd toate echipele la momentul oportun. Si vor mai pierde. Deaia exista 3 posibile variante de rezultat si nu doar victoria.

EmanuelUdrea
EmanuelUdrea  •  01 Aprilie 2024, 01:55
Postat de Aliluia pe 31 Martie 2024, 19:09

Serios? Dar daca asta i rusine, atunci cu Iasiul ce a fost? Io am impresia ca sunt multi care confunda CSU cu FCU.

Nu e nici o confuzie. Rușine a fost și cu Iașiul, rușine e și cu CSU.

EmanuelUdrea
EmanuelUdrea  •  01 Aprilie 2024, 01:54
Postat de 10iul73 pe 31 Martie 2024, 17:39

Rapid este o echipa mica din Bucuresti...bine mai mare decât Metaloglobus dar mai mica decât Steaua și Dinamo,adică este mica,Ok...mult mai mica decât Universitate Craiova..

Stai parcat, prazare! Adevărată voastră valoare se va vedea la următoarea omenie cu ***. Ați câștigat contra Rapidului pentru ca ai noștri s-au relaxat după eliminare. Până atunci n-ați mișcat. Cum de altfel n-ați mișcat nici pe Giulești și nici în Bănie la 1-1. Sunteți echipa care de 10 ani nu câștigați nimic, doar stați în poziția ghiocelului în fața ***. Aveți onoare egală cu mulțimea vida.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează