FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Dan Șucu face 3 anunțuri MAJORE după eliminarea Rapidului din Cupă: „Știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar...”

Dan Șucu
Dan Șucu

Articol de - Publicat joi, 07 decembrie 2023 13:24 / Actualizat joi, 07 decembrie 2023 15:08

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a transmis un mesaj suflării alb-vișinii după eliminarea din Cupa României. Giuleștenii au remizat cu CFR Cluj, 0-0, într-un meci în care aveau nevoie de victorie pentru a avansa în „sferturile” competiției.

Rapid a ratat deja unul dintre obiectivele din acest sezon, câștigarea Cupei României. Trupa lui Cristiano Bergodi a părăsit competiția devreme, încă din faza grupelor, încheind doar pe locul 3 o grupă din care au mai făcut parte CFR Cluj, U Cluj, CSA Steaua, CSM Alexandria și FC Botoșani.

Eliminarea din Cupă nu le-a picat deloc bine fanilor rapidiști, care au reacționat vehement la finalul meciului de miercuri seara. După scandări ironice, „Ole, ole, mulțumim, Rapidule”, fanii s-au dezlănțuit împotriva jucătorilor: „Rușine să vă fie!” și „Peluza noastră nu tolerează mercenarii!”.

Absență pentru România la meciul cu Germania, crucial pentru sferturile Campionatului Mondial
GERMANIA - ROMÂNIA
Absență pentru România la meciul cu Germania, crucial pentru sferturile Campionatului Mondial

Dan Șucu anunță transferuri, investiții masive și exigență totală la Rapid

Astăzi, Dan Șucu a ținut să transmită un mesaj suflării rapidiste. Acționarul majoritar al clubului s-a declarat dezamăgit, chiar frustrat de ratarea obiectivului, „știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar”, dar promite mai multe lucruri:

  1. Investiții mai mari „și mai rapide”;
  2. Două-trei transferuri în iarnă;
  3. Exigență cu jucătorii, staff-ul tehnic și angajați: „Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion nu are ce căuta alături de noi!”.

În continuare, mesajul integral al lui Dan Șucu:

Dragi Rapidiști, 

Știm că sunteți dezamăgiți. Ratarea unui obiectiv, oricare ar fi acela, nu este un lucru cu care suntem obișnuiți și nici nu vrem să ne obișnuim.

Pentru Victor și pentru mine, ca acționari, dezamăgirea se transformă automat în frustrare, știind cât de adânc am băgat mâna în buzunar, rezultatele fiind încă neconcludente.

Da, considerăm că Rapid este, în mod cert, mai matur anul acesta decât în anul anterior, dar nu suficient de puternic! Încă nu este la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Sigur, orice echipă se bazează pe fani, pe inima cu care ei se alătură. Dar ne uităm și la o altă echipă de tradiție din București, cu un număr mare de susținători, dar care, cu resurse insuficiente, se luptă cu disperare pentru evitarea retrogradării.

De aceea, nu vom lăsa frustrarea să ne împiedice să alocăm bani în continuare, ba chiar ne convinge să investim mai mult și mai rapid.

Ne-am propus ca echipa noastră să devină cea mai puternică, serioasă și respectată din România, pentru mulți ani de aici înainte, și vom contribui financiar cu orice sumă este nevoie pentru a ajunge la acest rezultat.

Suntem hotărâți să avem și să păstrăm sub contract doar jucători, antrenori, staff sau angajați care înțeleg această exigență, o respectă și o adoptă! Cine nu-și dorește să fie cel mai bun, cine nu-și dorește să fie campion nu are ce căuta alături de noi!

Echipa noastră tehnică ne-a semnalat nevoia de a îmbunătăți cinci-șase poziții din lotul existent. Cel puțin doi, poate chiar trei, jucători de valoare vor veni în următoarea fereastră de transferuri.

Lor li se vor alătura, începând cu luna Ianuarie 2024, și băieții noștri valoroși care acum, din nefericire, sunt accidentați.

Până atunci însă, mai sunt trei etape de campionat și ne așteptăm ca fotbaliștii noștri care intră în teren să înțeleagă dezamăgirea pe care ne-au produs-o și să joace la nivelul la care au jucat împotriva FCSB-ului.

Nouă, ca fani, ne rămâne plăcerea de a-i susține, de a-i încuraja și de a-i împinge spre victorie.

- Dan Șucu, acționar Rapid

VIDEO cu declarațiile lui Răzvan Oaidă după Rapid - CFR Cluj 0-0

Citește și:

Gigi Becali se ia de Bănel! Replica fostului său jucător

Pariu curajos al fostului campion al României: „Îl va depăși pe Drăgușin, sunt sigur! Are calitățile în sânge”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
paolo13
paolo13  •  08 Decembrie 2023, 04:48
Postat de lefter_popescu pe 07 Decembrie 2023, 22:48

Amice, asta e cusurul tău...ești fcsebeu. Te-ai fi bucurat ca o cutie din cele puse la dispoziție pt colectarea jucăriilor sa-i fi fost data ca locuință lui mm cartoon ( sau prosop) . Lasa-l în pace pe nea Sucu , pt ca ceea ce face la Rapid face bine chiar dacă ție nu-ti convine. O sa te obișnuiești. Peste puțin timp o sa-l dai exemplu.

Piei, Satana!

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Decembrie 2023, 22:57
Postat de gicab pe 07 Decembrie 2023, 18:02

Dej se răsucește în mormânt când vede ce a ajuns rapidul

Amice ai dreptate. Dej , cel care a băgat Rapidul în B (1951-1952 si 1954-1955) pt a-si proteja echipe staliniste, aduse în România pe tancurile armatei rosii, TSKA - csca-cca și Dinamo pe care le-a făcut campioane, s-ar răsuci în mormânt dacă ar afla ce a rămas din cele doua echipe. Asa ca...citește taica înainte de a scrie prostii. Ai învățat istorie după manualele lui Mihail Roller. Se simte în tine un mic sâmbure de bolsevic - comunist. Ai timp sa-ti revii .

lefter_popescu
lefter_popescu  •  07 Decembrie 2023, 22:48
Postat de Catisr pe 07 Decembrie 2023, 18:40

Acest domn patron care profită cu tupeu de gestul suporterilor (făcut pentru copii părăsiți, apropo FELICITĂRI pentru idee), pentru a-și promova brand-ul (cutiile pentru colectarea jucăriilor aveau trecute pe ele numele firmei acestuia), a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-și indesa banii provenți din transferuri. HALAL PATRON ! ÎNCĂ TE REGRETĂM GEORGEL !

Amice, asta e cusurul tău...ești fcsebeu. Te-ai fi bucurat ca o cutie din cele puse la dispoziție pt colectarea jucăriilor sa-i fi fost data ca locuință lui mm cartoon ( sau prosop) . Lasa-l în pace pe nea Sucu , pt ca ceea ce face la Rapid face bine chiar dacă ție nu-ti convine. O sa te obișnuiești. Peste puțin timp o sa-l dai exemplu.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează